Reținut pentru furt calificat

Distribuie pe:

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Reghin au identificat și reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 20 de ani, bănuit de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat, recuperând în urma activităților specifice o mare parte din prejudiciul cauzat.

Cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 7/8 octombrie 2024, ar fi pătruns prin efracție în interiorul unui local public din municipiul Reghin, de unde ar fi sustras mai multe recipiente cu băuturi alcoolice, o boxă, un laptop, precum și alte bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 2.500 de lei.

Tot din cercetările polițiștilor reiese că acesta ar mai fi sustras, la finalul lunii august a acestui an, un motoferăstrău din anexa unei gospodării, din municipiul Reghin.

Sâmbătă, 12 octombrie 2024, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Reghin, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, fiind descoperite mai multe bunuri reclamate a fi sustrase.

Tânărul de 20 de ani a fost condus la sediul unității de poliție pentru audieri, iar la aceeași dată, în baza probatoriului administrat, polițiștii au emis pe numele său o ordonanță de reținere, pentru 24 de ore.

Acesta a fost condus sub escortă și predat Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș, în vederea executării măsurii.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activități infracționale. (IPJ Mureș)

Lasă un comentariu