Evenimente culturale în Mureș

Distribuie pe:

Târgul Cetății vă așteaptă cu bunătăți și cadouri, 11-13 octombrie

Târgul Cetății din acest an, cel mai bogat și cu cei mai mulți producători.

Bikers picnic - Cetatea Medievală Tg. Mureș, 12 octombrie, ora 12

Un milion de stele pentru nevoiași - Piața Teatrului, 11 octombrie, ora 18.00

Întotdeauna există persoane aflate în situații dificile. Prin donații arătăm că ne pasă.

De exemplu: 20 de lei sunt suficienți pentru un prânz cald; 115 de lei acoperă o oră de ocupație terapeutică; 120 de lei acoperă o oră de îngrijire la domiciliu; 200 de lei acoperă o zi de îngrijire într-un cămin de bătrâni.

Retro parada Toamnei Târgu Mureș 2024

În data de 12 octombrie 2024 va avea loc Retro Parada Toamnei 2024 - Târgu Mureș. Locul de desfășurare: Piața Trandafirilor Târgu Mureș.

Zespezel Challenge - EDIȚIA 2.0

Pe data de 12 octombrie 2024 va avea loc cea de-a doua ediție Zespezel Challenge cu zona de START/SOSIRE la camping Fain. Te așteptăm să alergăm Fain, laolaltă!

Plimbare cu bicicleta în jurul Târgu Mureșului - ediția 2024

Ne vedem duminică, 13 octombrie, 10:00! Ca și tine, vrem o plimbare cu zâmbete, și e (un pic mai) complicat să zâmbești în ploaie.

Locul de întâlnire: Vis-a-vis de Gokart, pe malul Mureșului. Traseul va începe de la Gokart, apoi Sântana, Curteni, Chinari, Glodeni și se reîntoarce pe malul Mureșului până la Gokart.

Festivalul Dovleacului din Sovata, 11-13 octombrie

Deschiderea oficială 11 octombrie, la ora 11.15, în Parcul Petõfi.

Evenimentele se vor derula în două locații: în timpul zilei, la Amfiteatru, iar seara, la scena mare, amplasată lângă parcarea Poliției Stațiunii Sovata. Azi și mâine vor concerta formațiile “ALMA”, “ANTISTRESS”, “DREAMFLOW”, “COMPACT” și “ZANZIBAR”. Duminică, vor urca pe scenă Orchestra de copii “Tücsökraj”, Ansamblul “Sirülõk” și Ansamblul Artistic Profesionist Mureșul.

“Interferențe literare româno-maghiare”

Filiala Târgu Mureș a Uniunii Scriitorilor din România organizează  Simpozionul “Interferențe literare româno-maghiare”, ediția a VII-a. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, ora 10 în sala  studio a Radioului Târgu Mureș (Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr.109).

Lasă un comentariu