Chelsea, din nou campioană la minifotbal Oldboys +44!

Distribuie pe:

În Complexul Weekend din Târgu Mureș s-au încheiat întrecerile campionatului de minifotbal Oldboys +44, a cărui primă ediție a debutat în anul 2009, cu titulatura Oldboys +40, organizat de Primăria Municipiului Târgu Mureș. Prima campioană a fost echipa Venus-Nike.

Sâmbătă, 28.09.2024, s-au disputat ultimele meciuri din etapa a 2-a restantă, cu următoarele rezultate: CFR - Super Leeds 5-1; Bayern - Ajax 2-6; Manchester City - Oțelul 10-1; Chelsea - Liverpool 3-0; Torpi - Como 1-5.

Joi, 03.10.2024, s-a disputat și meciul amânat din etapa a 8-a, respectiv derby-ul dintre primele două clasate, Chelsea și Manchester City, care a stabilit practic echipa campioană. Meciul a fost unul extrem de disputat, de un nivel foarte bun, reunind în ambele echipe jucători cu o bogată experiență în ligile superioare de fotbal, precum și în minifotbal. De asemenea, doi componenți ai staff-ului tehnic al naționalei de futsal a României, respectiv antrenorul principal Endre Kacso și preparatorul fizic Darius Miclea, s-au aflat de data aceasta în postura de adversari.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-1 (1-0) în favoarea echipei Chelsea, golurile fiind marcate de Darius Miclea și Romulus Miclea, respectiv Gabriel Crețu. Echipa Chelsea a terminat campionatul fără nicio înfrângere, având 50 de goluri marcate și 8 primite, reușind performanța de a câștiga pentru a doua oară consecutiv campionatul. Arbitrul partidei a fost Marian Cioloboc.

Iată clasamentul final: 1. Chelsea; 2. Manchester City; 3. Como; 4. Oțelul. Golgheterul campionatului a fost Romulus Miclea (Chelsea) - 16 goluri, cel mai bun jucător Boitoș Sorin (Chelsea), iar cel mai bun portar Cucuiet Claudiu (Chelsea). Trofeul Fairplay a revenit echipei Como.

Lotul echipei Chelsea: Cosmin Buțiu - manager, ajutat de Neluțu Dilean și Dumitru Bucur. Jucători: Boitoș Sorin, Botez Radu, Buta Traian, Buțiu Cosmin, Cocan Marius, Cotârlan George, Cucuiet Claudiu, Farcaș Florin, Feșteu Ioan, Florea Răzvan, Marta Liviu, Miclea Darius, Miclea Romulus, Oltean Lucian, Orban Attila, Pop Ioan, Răchită Cristian, Râtea Florin, Rațiu Mircea, Rău Alexandru, Roman Nicolae, Rus Silviu, Rusu Cristian, Rusu Cristian II, Uifălean Alexandru. Organizatorul campionatului a fost Ungvari Lorand. Meciurile au fost arbitrate de Petru Rațiu și Péter Gál. De menționat că cel mai „tânăr" jucător are 44 de ani, iar cel mai „bătrân" are vârsta de 71 de ani!

Ultimele meciuri din acest campionat s-au disputat provizoriu pe un alt teren, cel de 7+1 din Complexul Weekend, deoarece suprafața de joc pe care se desfășoară în mod normal cele două campionate de minifotbal, respectiv Oldboys +44, de sâmbătă, și Oldboys +38, de duminică, a fost înlocuită cu una nouă. Cu toate acestea, din cauza lucrărilor efectuate necorespunzător, recepția suprafeței de joc nu a putut fi realizată de Primăria Târgu Mureș. Sutele de jucători din cele două campionate cu tradiție din orașul nostru, care evoluează de ani de zile pe acest teren, așteaptă cu nerăbdare soluționarea urgentă a acestei probleme de către entitățile responsabile.

Traian Buta

Lasă un comentariu