Argint pentru echipa de scrimă CSU Târgu Mureș și bronz pentru Andrei Timoce la individual în Cupa României

Distribuie pe:

În perioada 29 - 30 septembrie, Sala de Scrimă „Ana Pascu" din București a găzduit Cupa României la Spadă. Scrimerii mureseni de la Clubul Sportiv Universitar Târgu Mureș, antrenați de Szabó Zoltán, au obținut două medalii și clasări frumoase în probele disputate la masculin și feminin seniori, individual și pe echipe. Astfel, la întrecerea masculină pe echipe, CSU Târgu Mureș 1, formată din Radu Andrei, Robert Rigo, Ottó Tardi și Andrei Timoce, a obținut medalia de argint, după ce a pierdut finala cu sătmărenii, scor 45-29. CSU Târgu Mureș 2 i-a avut în componență pe spadasinii Popa Daniel, Sebeșan Claus, Pascu Liviu și Naghi Vlad. Aceștia au ocupat locul 7.

La individual masculin, din cei 86 de înscriși, Andrei Timoce a luat bronzul, fiind învins în semifinală de Adrian Dabija de la CSM Olimpia Satu Mare, scor 9-15. Ziua de duminică a fost intensă și pentru Gréta Vereș. Proaspăta sportivă legitimată, câștigătoarea ediției trecute a Cupei României la spadă feminin rezervată seniorilor, a încheiat competiția pe locul 5. Sportiva s-a oprit în sferturile de finală în fața spadasinei Adela Danciu de la CSU Craiova (11-15). În aceeași probă, Mihaela Leonte, s-a clasat pe locul 6 din 63 de concurente. Mihaela a fost învinsă cu 15-9 în sferturi de câștigătoarei Cupei, orădeanca Bianca Benea. (Sursa foto: csutgm/facebook)

Victorie cu sacrificiu… a handbalistelor de la CSM Târgu Mureș!

In competiția de junioare I, Seria E, la handbal feminin, echipa CSM Târgu Mureș s-a impus în etapa a II-a cu scorul de 35-33 (15-16) în compania echipei CSO Teutonii Ghimbav. Fetele de la CSM Târgu Mureș, antrenate de către frații Pop, au început un pic mai ezitant partida, ele fiind conduse aproape până la mijlocul reprizei secunde. Atunci, Ilinca Lanțos a avut o serie de parade înainte de a se accidenta tot după ce a apărat senzațional o aruncare, iar fetele au început să marcheze în atac pe bandă rulantă. După intermezzo-ul cauzat de accidentare, mureșencele nu au mai scăpat victoria din mână, motivate și de a aduce bucurie pe chipul coechipierei care stătea suferind pe bancă. Victoria este dedicată portăriței mureșene, Ilinca Lanțos. Sperăm, să nu fie ceva foarte grav. Capul sus, Ilinca! Te așteptăm înapoi cât mai repede! Au marcat pentru CSM Târgu Mureș: Tarcău Mara - 7, Lăcătuș Sonia - 5, Nistor Mara - 5, Mureșan Bianca - 5, Coman Daria - 4, Bucur Carla - 2, Pop Iulia - 2, Batincu Lavinia - 2, Casoni Bianca - 1, Oltean Alexia - 1, Kiss Jessica - 1.

CSM Târgu Mureș pierde sub poalele Tâmpei

În a treia etapă din Liga Națională de baschet masculin Getica 95, vineri, 4 octombrie, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași" din Brașov, echipa CSM Tg. Mureș a fost învinsă de CSM Corona Brașov cu scorul de 80-75. Alte rezultate consemnate în etapa a III-a: CSO Voluntari - U-BT Cluj-Napoca 87-102, Rapid București - SCM Timișoara 78-76, FC Argeș Pitești - CSA Steaua București 77-83, CSM Oradea - CSM Baschet Petrolul Ploiești 82-66 și CSM Constanța - CS Vâlcea 1924 Râmnicu Vâlcea 55-92. În clasament conduce CSM Oradea (cu 6 puncte). CSM Tg. Mureș ocupă locul 10 (cu 4 puncte). În următorul meci, baschetbaliștii mureșeni vor juca tot în deplasare, sâmbătă, 12 octombrie, în compania echipei CSM Baschet Petrolul Ploiești. (Sursa foto: Facebook/ Corona Brașov)

.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu