Astăzi, ANTONIA, CAP DE AFIȘ LA WEEKEND-UL DE COLECȚIE DE LA PLAZA M TÂRGU MUREȘ

Distribuie pe:

Târgu Mureș, România — Celebra artistă internațională Antonia, una dintre cele mai îndrăgite voci din muzica pop românească, va urca pe scenă al Weekendul de Colecție, organizat de Plaza M pe 5-6 octombrie 2024. Acest eveniment mult așteptat, vă oferă două zile pline de spectacole live, distracție pentru întreaga familie și activități interactive. Relansat recent după o investiție de 16 milioane de euro realizată de Indotek Group, Plaza M a devenit o destinație de shopping de top în Târgu Mureș. Cu 55.000 de metri pătrați de spațiu comercial modernizat, 90 de magazine și chiriași de renume precum HalfPrice, CCC, New Yorker, Fressnapf și Jysk. Complexul comercial oferă o experiență de cumpărături îmbunătățită, adaptată nevoilor comunității locale.

Antonia, recunoscută pentru hiturile sale de top și prezența scenică remarcabilă, va urca pe scenă azi, 5 octombrie, între 19.00 și 20.00. Înaintea concertului Antoniei, seara va începe cu un set special al DJ-ului Rares de la 17.30, urmat de un spectacol susținut de Ilinca și Gadjo Dilo de la 18.00, pregătind atmosfera pentru o seară muzicală de excepție.

Pe lângă concerte, weekendul va include numeroase activități pentru toate vârstele. Azi, 5 octombrie, între 11.00 și 12.30, va avea loc un Bubble Show interactiv și un balon gonflabil disponibil până la ora 16.00. Beauty Station va oferi sesiuni de înfrumusețare și face painting între 12.00 și 16.00, iar vizitatorii pot beneficia de zboruri gratuite cu balonul cu aer cald, dacă și vremea ne permite, între 16.00 și 20.00, pentru cumpărături de minim 100 de lei, din magazinele din Plaza M.

Duminică, 6 octombrie, distracția continuă cu un spectacol oferit de Barbarossa Samba Group între 14.00 și 16.00, alte zboruri cu balonul și întâlniri cu personaje fantastice, între 12.00 și 16.00.

Plaza M vă invită să vă alăturați acestui weekend plin de distracție și să nu ratați șansa de a o vedea live pe una dintre cele mai iubite artiste din România. Vă așteptăm la un weekend de neuitat, plin de activități și distracție!

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul Plaza M.

Lasă un comentariu