Stimați colegi și susținători ai educației

Distribuie pe:

Astăzi, 5 octombrie 2024, de Ziua Mondială a Educației, sărbătorim puterea transformatoare a învățării și rolul esențial pe care educația îl joacă în dezvoltarea fiecărei persoane și a societății noastre. Educația nu este doar un drept fundamental, ci și piatra de temelie a unei lumi echitabile, prospere și incluzive.

Educația joacă un rol vital în formarea tinerilor, nu doar prin transmiterea cunoștințelor, ci și prin cultivarea valorilor, abilităților și atitudinilor necesare pentru a deveni cetățeni activi și responsabili.

Mulțumim tuturor cadrelor didactice, elevilor, părinților și tuturor celor care, prin efortul și pasiunea lor, construiesc zi de zi un viitor mai bun. Fie ca această zi să ne amintească de importanța investiției în educație, de sprijinirea tuturor celor implicați și de lupta pentru acces egal la învățământ de calitate pentru fiecare copil și adult.

Sindicatul a fost, este și va continua să fie întotdeauna activ în toate acțiunile și în soluționarea situațiilor din învățământ. Vom dovedi că “Uniți suntem puternici!”.

Educația este cheia schimbării, iar împreună putem deschide noi orizonturi!

La mulți ani tuturor celor care cred în puterea educației!

Biroul Executiv al Sindicatului din Învățământ “Spiru Haret” Mureș.

Lasă un comentariu