Cel mai mare festival studențesc din țară, Medifun, a început la Târgu Mureș

Distribuie pe:

Ieri, 2 octombrie, a debutat la Târgu Mureș cea de-a 24-a ediție a festivalului-concurs Medifun, organizat de Liga Studenților din Târgu Mureș. Evenimentul, care va dura patru zile, promite o experiență completă, îmbinând activități de divertisment, sport, creativitate și caritate, toate cu scopul de a stimula spiritul de echipă și buna dispoziție în rândul participanților.

Un festival cu tradiție Medifun a fost organizat pentru prima dată în anul 2000, de un grup de studenți din Târgu Mureș, și a devenit, de-a lungul anilor, cel mai mare festival studențesc din România. Încă de la prima ediție, festivalul a fost gândit pentru a aduce studenții împreună, oferindu-le ocazia să se distreze și să participe la o competiție plină de provocări. Ediția din acest an continuă tradiția, atrăgând studenți din toată țara, reuniți în diverse echipe, pentru a concura în probe care le testează abilitățile și creativitatea.

Una dintre cele mai speciale probe ale festivalului este campania de donare de sânge, „Cea mai sângeroasă echipă". Începând cu 23 septembrie și până ieri participanții și susținătorii lor au avut posibilitatea să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Târgu Mureș. Echipelor li se va acorda un punctaj special, iar titlul de „cea mai sângeroasă echipă" va fi câștigat de echipa care a adunat cele mai multe donații de sânge.

Echipele participante din acest an includ nume deja cunoscute, cum ar fi Alcohall of Fame, Ballkanika, Brâncovenii, ChewCash, Diabetii, Guerrilla, Hellfire Club, JagerArmy, MiraU, Medifun '24, The Wizzairds și 1gurii.

Pe lângă competițiile sportive și de creativitate, Medifun oferă și un program artistic bogat, desfășurat la Uzina Foto din Târgu Mureș. În fiecare seară, până sâmbătă, 5 octombrie, trupe și DJ îndrăgiți de studenți vor întreține atmosfera, promițând petreceri memorabile.

Medifun 2024 este mai mult decât un festival - este o ocazie unică pentru studenți să își pună în valoare abilitățile, să se distreze și să își facă noi prieteni, totul într-un spirit de competiție prietenoasă și colaborare. (A.R.)

Andrei Roman

Lasă un comentariu