Biblioteca Vie: În Culisele Investigațiilor Adevărate cu specialiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Mureș

Distribuie pe:

Biblioteca Vie la Nocturna Bibliotecilor 2024 aduce în prim-plan o experiență inedită pentru pasionații de povești polițiste. Anul acesta, specialiști în investigații din cadrul IPJ Mureș vor deveni “cărți vii”, oferind publicului ocazia unică de a afla detalii din culisele cazurilor reale la care au lucrat: cum se desfășoară o anchetă, cum se urmăresc indiciile și ce se urmărește într-un caz.

Polițiștii, experți în rezolvarea diverselor cazuri, vor răspunde întrebărilor directe ale cititorilor interesați de adevăratele povești polițiste, împărtășind din experiențele lor și din secretele meseriei. O oportunitate de a explora latura reală a investigațiilor criminalistice, oferită direct de profesioniștii care trăiesc aceste povești dincolo de paginile cărților.

Participanții la evenimentele organizate vineri la Biblioteca Județeană Mureș vor avea, de asemenea, ocazia să asiste la simulări de cercetări la locul faptei, să vadă în acțiune autolaboratorul criminalistic și să urmărească demonstrații realizate cu ajutorul unui câine de urmă, implicat în procesul de investigare.

(Biblioteca Județeană Mureș)

Lasă un comentariu