Târgu Mureș: Accident grav pe strada Libertății, ieri noapte

Distribuie pe:

Pompierii militari mureșeni au fost solicitați miercuri spre joi noaptea, în jurul orei 01.45, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor medical la un accident rutier produs pe strada Libertății din municipiul Târgu Mureș.

S-au deplasat la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Mureș, cu două autospeciale de stingere, o autospecială de descarcerare și trei ambulanțe SMURD dintre care una Terapie Intensivă Mobilă. În sprijin au fost alocate și două ambulanțe SAJ.

În accident au fost implicate două autoturisme cu cinci victime dintre care trei încarcerate. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri.

Două victime încarcerate au fost extrase din cele două autoturisme și predate echipajelor medicale aflate la locul evenimentului, o femeia în vârstă de 56 de ani, în cod roșu, fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Târgu Mureș. Cea de a treia victima, gen masculin a fost extrasă din autoturism și predată echipajelor medicale.

În total au rezultat cinci victime, patru de gen masculin - trei de cod galben și una de cod roșu, respectiv una de gen feminin - cod roșu, toate conștiente. Acestea au fost transportate la UPU Târgu Mureș. (sursa: ISU Mureș)

Lasă un comentariu