Parada taurilor la Sângeorgiu de Mureș

Distribuie pe:

Stațiunea de cercetări SEMTEST BVN din Sângeorgiu de Mureș anunță organizarea celei de-a XXII-a ediții a Paradei Taurilor. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 5 octombrie, de la ora 11.00, sub dealul Tofalăului din Sângeorgiu de Mureș. Sunt așteptați fermieri, operatori de însămânțări artificiale și iubitori de animale.

De mai bine de jumătate de secol, Semtest-BVN asigură un pachet complet de servicii în domeniul reproducerii animalelor, la preț de producător, oferind un cost corect.

Stațiunea sprijină, de asemenea, organizarea și reprezentarea profesională a activității de însămânțări artificiale, oferind informații tehnice de specialitate, precum și asigurarea echipamentelor și materialelor necesare, cu scopul de a crește performanța serviciilor prestate de operatorii din domeniu.

Prin munca lor, specialiștii din Sângeorgiu de Mureș sprijină, de peste 50 de ani, producția de lapte și carne, precum și calitatea vițeilor din ferme, datorită progresului genetic adus. Aceștia utilizează constant cei mai buni tauri amelioratori, recunoscuți la nivel național, european și mondial. (A.R.)

Andrei Roman

Lasă un comentariu