3g HUB prezintă: Somnoroasa Aventură, după Teodor Mazilu

Distribuie pe:

Dezvoltat în cadrul proiectului 3g RETROspective, spectacolul propune o călătorie tonică în trecutul teatrului românesc prin mijloace actuale de exprimare artistică, amplificând valențele universului conturat de Teodor Mazilu în anii 1960.

„Comedie nonstop, 100% ocazională". Regia: Adi Iclenzan.. Scenografia: Adrian Matei. Distribuția: Domnul Gherman - Cristina Ciulei; Gabriela - Sașa Pânzaru; Mătușa Cleo - Vlad Haneș; Ogaru - Sergiu Ștefanache; Manole - Narcis Zamfir.

Aventura somnoroasă are tente comice și caricaturale, dar în profunzime e mult mai serioasă treaba. Asta pentru că fiecare personaj luptă pentru idealurile și principiile lui. În cazul în care știe care sunt acestea, normal.

Un univers vechi și unul nou-nouț se împletesc mai bine decât am crede. Îți spunem mai multe la o cafea cu Domnul Gherman, dar nu veni neanunțat. Mătușii Cleo nu-i plac surprizele. Suferă cu inima. Nu vrem să o ai pe conștiință. Dacă ești cu „mixed feeling", Ogaru vine tocmai de la Oltenița și e ultimul trubadur, iar lui Manole al nostru nu-i place tărăgăneala…

Oh, dacă descrierea pare ciudată, a scris-o Gabriela într-o zi cu un „mood" mai amuzant.

Știi ce? Convinge-te singur!

Premiera va avea loc în data de 27 septembrie, ora 19.00.

Următoarea reprezentație: 28 septembrie, ora 19.00.

Lasă un comentariu