În această săptămână

Distribuie pe:

CONCERT CAMERAL ANIVERSAR

Astăzi, 24 septembrie 2024, va avea loc un concert cameral aniversar în Sala mică a Palatului Culturii susținut de către Cvartetul de coarde “Tiberius” cu ocazia sărbătoririi celor 30 de ani de activitate. Biletele se pot procura de la casieria Filarmonicii, dar și online pe site-ul Eventbook.

ZILELE EUROPENE ALE PATRIMONIULUI

Muzeul Județean Mureș îi invită pe elevii din învățământul primar în perioada 24-27 septembrie 2024 să descopere, într-un mod interactiv, informații inedite despre două clădiri emblematice din orașul nostru: Palatul Culturii și Palatul Administrativ din Târgu Mureș.

Durata unei activități: 90 minute.

Prețul unui bilet de participare la activitățile de pedagogie muzeală este de 10 lei / copil.

Pentru perioada 24-27 septembrie 2024 înscrierile se fac pentru clase de elevi din ciclul primar, activitățile desfășurându-se în intervalul orar 09.00-14.00.

Înscrieri se pot face la adresa de email: educatie@muzeulmures.ro și la telefon: 0726/60.05.65.

CONCERT CAMERAL EXTRAORDINAR

Ultimul concert al lunii va fi un concert cameral extraordinar care va avea loc joi, 26 septembrie 2024 în Sala mare a Palatului Culturii.

Protagoniștii concertului intitulat “Fantasmagoria” vor fi: Răsvan Dumitru (vioară), Béres Melinda (vioară), Traian Boală (violă), Octavian Lup (violoncel) și Christophe Alvarez (pian). Biletele se pot procura de la casieria Filarmonicii, dar și online pe site-ul Eventbook.

SALONUL DE CARTE BOOKFEST

Cea de-a noua ediție a Salonului de Carte Bookfest Târgu Mureș va avea loc în perioada 26-29 septembrie 2024, la Teatrul Național din Târgu Mureș, iar intrarea publicului va fi liberă.

Programul de vizitare va fi următorul:

Joi, 26 septembrie: 10.00 - 20.00;

Vineri, 27 septembrie: 10.00 - 20.00;

Sâmbătă, 28 septembrie: 10.00 - 20.00;

Duminică, 29 septembrie: 10.00 - 20.00.

Salonul de Carte Bookfest Târgu Mureș este organizat de Asociația Editorilor din România, sub egida Federației Editorilor din România, în parteneriat cu Instituția Prefectului - Județul Mureș.

Co-organizatori: Consiliul Local Târgu Mureș și Consiliul Județean Mureș.

NOCTURNA BIBLIOTECILOR MUREȘ 2024

Vino alături de noi pentru o seară plină de mistere și aventuri, sub semnul romanelor polițiste! Te așteaptă: Vânătoare de comori; Recitaluri și întâlniri surpriză; Ateliere creative și lecturi captivante; O Bibliotecă Vie cu povești fascinante și multe alte surprize!

Programul evenimentului: vineri, 27 septembrie, între orele 16.00-22.00.

ZILELE CARTIERULUI UNIRII

Zilele Cartierului Unirii, Unde Arta Prinde Viață

Un weekend perfect de toamnă la Uzina Foto. Zilele Cartierului Unirii îți aduc o explozie de artă, de la muzică live la expoziții, proiecții și teatru pentru toate vârstele! Alăturați-ne în perioada 27-29 septembrie și hai să celebrăm împreună spiritul comunității Unirii la Uzina Foto! Intrarea este gratuită!

Expoziție de Artă - OPEN CALL

Dacă sunteți artist local și doriți să vă expuneți lucrările, vă rugăm să ne contactați la numărul 0760/94.53.35 sau la adresa de e-mail contact@avimag.net pentru detalii. Nu ratați ocazia de a vă face cunoscut talentul în cadrul comunității!

ASCOTID - CURSĂ DE TRASEU

Competiție sportivă ce promovează sportul ca stil de viață sănătos, realizată de Asociația Copiilor și tinerilor diabetici Mureș (ASCOTID). Vă așteptăm cu mic și mare, la alergare!

Programul evenimentului: sâmbătă, 28 septembrie, orele 8.00-14.00.

CONCERTE MULTISENZORIALE

Concertul are loc în cadrul evenimentului “Palatul Cool-turii”

Data și ora: 29 septembrie 2024, de la 18.00.

Durata: Concertul durează 60 de minute (porțile se deschid cu 30 minute înainte de începerea concertului).

Vârsta minimă necesară: 8 ani sau mai mare.

Interpretatori: Sonore String Quartet.

Muzicienii talentați vor interpreta piesele trupelor Coldplay și Imagine Dragons înconjurați de mii de lumânări.

Lasă un comentariu