AJVPS Mureș a anunțat - Cine sunt câștigătorii primului concurs de pescuit la somn în ape sălbatice din România

Distribuie pe:

AJVPS Mureș are plăcerea să anunțe organizarea cu succes a concursului de pescuit recreativ „Două Zile, Două Nopți", dedicat speciei somn, desfășurat pe râul Mureș în perioada 13.09.2024 - 15.09.2024. Concursul, primul de acest gen organizat pe apă sălbatică în România, a avut loc pe un traseu de 20 km, între localitățile Oarba de Mureș și Cuci. La competiție s-au înscris 30 de echipe, dintre care 27 au fost prezente la start.

Concurenții au putut utiliza 6 lansete pentru pescuitul somnului și o lansetă tip feeder pentru capturarea peștilor necesari momelii, fiind punctate capturile de somn cu o greutate minimă de 2 kg. În total, s-au prins 77,450 kg de pește, dintre care 9 capturi au fost punctabile, iar alte 4 s-au încheiat cu rupturi de fir.

Locul I a fost câștigat de echipa Big Fish (Seuca Mureș), cu o captură impresionantă de 21,68 kg, ceea ce le-a adus și premiul pentru cea mai mare captură (CMMC).

Locul II a revenit echipei Procat Târnăveni, care a acumulat un total de 14,02 kg (2 bucăți).

Locul III a fost ocupat de echipa Silure Team (Târgu Mureș), cu un total de 13,04 kg (2 bucăți).

Toți participanții au fost premiați cu medalii de participare, iar echipele câștigătoare au primit cupe și medalii inscripționate, alături de vouchere de cumpărături oferite de sponsorul MIM Team/Zeck Fishing România:

Locul I: voucher de 500 de lei

Locul II: voucher de 400 de lei

Locul III: voucher de 300 de lei

Premiile în bani pentru câștigători au fost acordate din taxele de participare. Festivitatea de premiere a avut loc la Restaurantul „La Riviere", în prezența vicepreședintelui AGVPS România, care a onorat evenimentul cu prezența sa.

Mulțumim tuturor echipelor participante și sponsorilor pentru implicare, contribuind astfel la reușita acestui eveniment memorabil.

AJVPS Mureș

Lasă un comentariu