Atenție, tineri târgumureșeni! Se fac înscrieri la „Școala de lideri"!

Distribuie pe:

În perioada 7-11 octombrie 2024, la Studium Hub din Târgu Mureș se va desfășura „Școala de Lideri", un program de excelență în leadership pentru adolescenți. Participanții vor avea ocazia să învețe lucruri pe care nu le învață la școală. Programul este destinat tinerilor cu vârste cuprinse între 14 și 19 ani, care se pot înscrie la www.e14saga.ro.

„Să fim sinceri: școala clasică te pregătește pentru un examen, dar nu te pregătește pentru viață. Dacă te-ai săturat să memorezi teorii fără sens și să dai teste care nu-ți folosesc la nimic în lumea reală, Școala de Lideri este exact ce cauți. Nu este un alt curs plictisitor cu note și teme; este o provocare adresată celor care vor să iasă din mulțime și să-și dezvolte abilități care chiar CONTEAZĂ!

Programul include 5 zile de cursuri intensive, 20 de ore de mentorat, 5 conferințe, 5 workshop-uri, prânzuri zilnice și apă. Înscrierile se fac pentru programul integral. În 5 zile, îți oferim o experiență intensă care te va scoate din zona de confort și te va învăța tot ce nu se predă la școală", este mesajul lui Sergiu Zereș, organizatorul evenimentului, pentru viitorii cursanți.

Tinerii vor avea parte de cei mai buni „profesori". În cele cinci zile ale programului, cursanții vor avea ocazia să discute cu: fostul judecător Cristian Dănileț, cunoscutul avocat târgumureșean Vasile Costea, jurnalista Melania Medeleanu, profesorul de limba română de la Liceul UMFST Bogdan Rațiu, unul dintre cei mai buni piloți de aviație din România, Emil Dobrovolschi, Anca Evoiu - director general adjunct la DELGAZ Grid SA, cel mai cunoscut vlogger din România - Selly, cunoscutul om de afaceri târgumureșean Cosmin Pop, psihologul clinician și doctor în medicină comportamentală și psihologia sănătății Sandra O'Connor, și Ana Maria Hambețiu - fost judecător, psiholog practicant în supervizare în psihologie clinică, psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională, specializată în psiho-oncologie.

Referitor la acest eveniment, omul de afaceri Cosmin Pop a declarant că „Se anunță un eveniment excepțional. Încântat de invitație, onorat de distinșii co-vorbitori. Mulțumesc tuturor pentru interes. Aștept cu mari emoții și sper să transform emoția în inspirație și timpul petrecut împreună într-o amintire utilă". A.R.

Lasă un comentariu