Mircea Geoană va candida pentru președinția României

Distribuie pe:

Fostul secretar general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a anunțat miercuri că intră în cursa pentru funcția de președinte al României, în calitate de candidat independent.

“Puteam să vă propun o țară perfectă. Să mă prezint drept politicianul perfect, să vă spun că toate problemele vor dispărea peste noapte. Dar știm că nu asta este realitatea. Nu suntem perfecți. Eu nu sunt perfect. Țara noastră nu este perfectă. Dar știți ce putem face? Putem să muncim. Să ne suflecăm mânecile și să construim împreună o țară în care fiecare voce contează și fiecare vot se vede. Candidez la Președinția României pentru că știu că avem nevoie de o schimbare adevărată”, a spus acesta, într-un mesaj video publicat pe pagina sa oficială de Facebook.

Sloganul lui Mircea Geoană, prezentat la finalul clipului, este “Independent. Viziune. Respect”.

El apreciază că demersul său nu va fi ușor și spune că nu va fi un președinte al partidelor.

“Nu vă promit miracole, dar vă promit ceva real: voi fi aici pentru fiecare dintre voi, voi fi un președinte pentru toți, pentru tineri și pentru pensionari, pentru cei de acasă și pentru cei din diaspora, voi fi un președinte pentru toți românii, indiferent de etnie sau religie. Voi fi președintele oamenilor și nu al partidelor. Pentru mine nu există pesediști, liberali, useriști, suveraniști și udemeriști. Sunt aici să vă reprezint pe toți și pe toate. Voi fi președintele națiunii române, apărător al tradițiilor și al credinței noastre, dar și deschis către modernitate și progres”, a afirmat Mircea Geoană.

El atenționează cetățenii că “vremurile nu vor fi ușoare”.

“Împreună putem să le facem mai bune. România n-are nevoie de perfecțiune, are nevoie de lideri care să vă asculte, să vă înțeleagă, să vă respecte și să se bată pentru voi. Haideți să renaștem împreună”, a adăugat Mircea Geoană.

Lasă un comentariu