Jurnalistul și publicistul creștin Răzvan Bucuroiu, prezent în parohia Sâncraiu de Mureș

Distribuie pe:

În data de 1 septembrie a.c., la începutul anului bisericesc, domnul Răzvan Bucuroiu, jurnalist și publicist creștin, director editorial la “Lumea Credinței”, a participat la Sfânta Liturghie în parohia Sâncraiu de Mureș, protopopiatul Târgu Mureș. La momentul potrivit, acesta a susținut un emoționant cuvânt de învățătură care a ajuns la inimile credincioșilor prezenți.

La sfârșitul Sfintei Liturghii, după mulțumirile cuvenite, jurnalistul Răzvan Bucuroiu a primit din partea domnului Ioan Berța, președintele Societății Cultural-Patriotice “Avram Iancu” - filiala Mureș, o Diplomă aniversară, având în vedere faptul că anul 2024 a fost decretat drept “Anul Iancului”. De asemenea, jurnalistul și publicistul creștin Răzvan Bucuroiu a primit din partea domnului Mircea Dorin Istrate și a Ligii Scriitorilor - filiala Mureș un volum de poezii.

Prezența domnului Răzvan Bucuroiu în biserica parohială a fost foarte apreciată de către credincioși, iar faptul că un laic poate susține un cuvânt duhovnicesc atât de emoționant demonstrează încă o dată faptul că Biserica este formată din popor și cler deopotrivă, rolul laicilor în Biserică fiind unul important.

Pr. paroh Ștefan-Gabriel Caraș

Lasă un comentariu