De la 1 septembrie, pe țărmul Mării Negre, începe vacanța de toamnă

Distribuie pe:

Federația Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunță startul ediției de toamnă 2024 a programului “Litoralul pentru toți”, care se va desfășura în perioada 1 septembrie - 15 octombrie.

Întrucât meteorologii anunță prelungirea zilelor călduroase și însorite și după debutul toamnei, iubitorii valurilor și țărmului Mării Negre se pot bucura de vacanțe foarte ieftine, ținând seama de faptul că tarifele la cazare scad cu până la 70% față de cele din lunile iulie și august.

Hotelurile înscrise în program au început deja să afișeze listele de reduceri pentru lunile septembrie și octombrie, cele mai bune oferte fiind pentru sejururi cu cel puțin 5 nopți de cazare.

În fiecare an, cele mai căutate hoteluri sunt de 3 și de 4 stele, care fac reduceri la cazare între 50 și 70%, unde se pot cumpăra și pachete all inclusive și pot fi folosite voucherele de vacanță.

Ofertele hotelurilor care intră în programul “Litoralul pentru toți” pot fi consultate pe site-ul litoralulromanesc.ro, unde se pot alege stațiunea și numărul de stele al hotelului, existând și posibilitatea de a compara diversele oferte, în funcție de perioada aleasă pentru concediu.

Deja există oferte la hoteluri de 4 stele, în stațiunile Mamaia, Mamaia Nord, Eforie Nord și Jupiter, cu prețuri cuprinse între 365 de lei pe noapte pentru o cameră dublă, cu mic dejun inclus, și 684 de lei pe zi, tot pentru o cameră dublă, cu regim de masă all inclusive.

Cei care optează pentru cazare la 3 stele au la dispoziție tarife care pornesc de la 150 de lei pe noapte, în stațiunea Mamaia, dar fără mese incluse, pentru o cameră dublă standard, respectiv 78 - 80 de lei pentru o cameră dublă fără balcon, iar în Saturn, camera dublă standard costă 129 de lei pe noapte, fără mese incluse.

La un hotel de 2 stele, camera dublă, fără masă, se poate găsi cu 72 de lei pe noapte - în stațiunea Mamaia, cu 75 de lei pe noapte în Eforie Nord sau 125 de lei, cu acces la piscină, iar la Eforie Sud, cu 92 de lei pe noapte. La hotelurile de o stea, cazarea costă doar 35 de lei pe noapte.

FPTR îi sfătuiește pe cei care își doresc vacanțe de toamnă la mare să facă rezervările din timp, pentru că multe expiră în câteva zile de la afișarea pe site sau se ocupă toate camerele, în foarte scurt timp. (L.P.) (Sursa foto: pixabay.com)

Lucreția Pop

Lasă un comentariu