La Grebenișu de Câmpie și Oarba de Mureș, Modernizare prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”

Distribuie pe:

Zilele trecute, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Adrian-Ioan Veștea, a semnat 44 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”. La nivel național, valoarea totală a acestora este de 569.745.638,99 de lei. Documentele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează atât modernizarea drumurilor de interes local, cât și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor inteligente de distribuție a gazelor naturale.

În județul Mureș, pentru modernizare DC127 - Leornița-Papiu Ilarian, comuna Grebenișu de Câmpie, s-au alocat 5,000,392.67 de lei, iar pentru alimentare cu apă în localitatea Oarba de Mureș, oraș Iernut, 2,963,977.11 de lei, a informat Serviciul Comunicare, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

“Dezideratul nostru este ca toate regiunile țării să se dezvolte în egală măsură, astfel încât, prin intermediul contractelor semnate în cadrul Programului Național de Investiții «Anghel Saligny», condițiile de viață ale cetățenilor se vor îmbunătăți, iar economiile locale vor fi stimulate”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Lasă un comentariu