Bikeathon revine în Târgu Mureș! Eveniment sportiv de strângere de fonduri

Distribuie pe:

Bikeathon, eveniment dedicat tuturor iubitorilor de ciclism, indiferent de vârstă sau nivel de pregătire, va avea loc în perioada 14-15 septembrie, conform unui anunț făcut de Fundația Comunitară Mureș. Bikeathon nu este doar o competiție sportivă cu premii valoroase, ci și o oportunitate de a face bine în comunitate. Fondurile strânse vor fi direcționate către proiecte care vizează educația, sănătatea, protecția mediului și dezvoltarea comunitară.

Aflat la cea de-a patra ediție, scopul principal al Bikeathon este de a reuni comunitatea pentru a susține cauze nobile și proiecte locale și de a strânge fonduri pentru diverse proiecte, contribuind astfel la dezvoltarea și bunăstarea orașului nostru. Așadar, ONG-urile și organizațiile locale pot înscrie proiecte până în 18 august, cele selectate având oportunitatea de a beneficia de finanțare prin strângere de fonduri și de a-și promova cauza.

Participanții pot alege să susțină una dintre cauzele propuse de organizațiile locale, fiind invitați să pedaleze pe trasee special amenajate în Târgu Mureș, bucurându-se de frumusețea naturii și de atmosfera vibrantă a evenimentului. Înscrierile se fac online, pe site-ul oficial Bikeathon.ms. De asemenea, companiile și persoanele fizice pot deveni sponsori, donatori sau voluntari, contribuind astfel la succesul evenimentului.

Lasă un comentariu