TRANSILVANIA MOTOR RING “Campionii sunt pe circuit, nu pe șosele!”

Distribuie pe:

În primul weekend al lunii august, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au fost prezenți la un eveniment național de drift, desfășurat pe circuitul Transilvania Motor Ring din județul Mureș, pentru a împărtăși cu tinerii pasionați cele mai importante reguli de siguranță în trafic.

Evenimentul, organizat de RoDrift, aflat la al doilea sezon, își propune sensibilizarea tinerilor șoferi cu privire la pericolele conducerii imprudente și cu privire la importanța respectării regulilor de circulație.

Competiția s-a desfășurat sub sloganul “Campionii sunt pe circuit, nu pe șosele!”, iar atmosfera a fost caracterizată de promovarea educației, informării și adoptării unor atitudini proactive față de respectarea normelor legale în domeniu și a siguranței în trafic.

În acest cadru, tinerii prezenți la eveniment au primit cu deschidere prezentările polițiștilor referitoare la principalele reguli pentru siguranța pe drumurile publice, aceștia primind și materiale de educație rutieră, cu recomandări și informații utile.

Polițiștii felicită inițiativa organizatorilor, menită să canalizeze pasiunile și talentele în activități caracterizate de responsabilitate și siguranță, iar celor care au ocupat podiumul, le doresc multe alte asemenea victorii!

IPJ MUREȘ

Lasă un comentariu