O nouă atracție la ZOO Târgu Mureș

Distribuie pe:

Suntem încântați să anunțăm că pe 4 august, la ora 12.00, Grădina Zoologică din Târgu Mureș se îmbogățește cu o nouă atracție captivantă: deschidem cel de-al patrulea padoc cu trecere, Pădurea lopătarilor, care oferă o perspectivă unică asupra habitatului cerbilor lopătari.

În prezent, grădina noastră zoologică găzduiește alte trei padocuri cu trecere: padocul comun al cangurilor Bennett și a păsărilor emu, padocul comun al caprelor și al oilor, precum și Poiana Lemurilor. În aceste padocuri trăiesc cangurii Bennett, păsările emu, caprele și oile, iar în Poiana Lemurilor se află și păuni.

Scopul acestor padocuri cu trecere este de a oferi o experiență unică atât vizitatorilor, cât și animalelor. Aici, vizitatorii au posibilitatea de a se apropia mai mult de animale, contribuind astfel la dezvoltarea respectului pentru mediul natural și speciile care îl populează. Acest tip de padocuri pune un mare accent pe experiența vizitatorilor, deoarece oamenii nu sunt doar observatori, ci și oaspeți pe teritoriul animalelor.

Vă așteptăm cu drag să fiți parte din această nouă și captivantă aventură în grădina noastră zoologică!

Lasă un comentariu