Mulțimea partidelor și a cultelor sunt opera diavolului…!

Distribuie pe:

Stimate domnule director, sunt un cititor al ziarului dvs., nu are nicio importanță persoana mea, dar fiindcă din articolele publicate de dvs. am observat că sunteți un om cu credință, m-am gândit să vă informez că credința în Dumnezeu trebuie să fie fundamentată pe constituția divină, nu pe doctrine fabricate de oameni.

Observați din temele abordate că fiecare idee sau propoziție este argumentată de dovezi biblice.

Chiar și Iisus Hristos, Domnul nostru, de multe ori folosea în fața mulțimii expresia: “stă scris.”

Puzderia de culte religioase le găsim în “Istoria Religiilor” și Matei 7:22,23: “Mulți vor veni în ziua aceea și vor zice Doamne, te-am slujit atâta timp, dar Dumnezeu îi va respinge fiindcă au activat fără lege.”

Din pilda cu neghina din Matei cap.13 se vede clar că Iisus a semănat o singură credință curată, iar celelalte le-a fabricat satana, ca să producă confuzie.

De fapt, mulțimea partidelor și a cultelor sunt opera diavolului ca să producă ură, anarhie, instabilitate și cheltuieli inutile, acum ne-am convins.

Unitatea face puterea și succesul, nu divinizarea. Ar fi normal și înțelept ca fiecare partid și religie să nu fie finanțate de susținători din banii publici.

Dvs., presa, ca o mare putere în stat, ați putea propune ca imnul și drapelul țării, precum și cele 10 porunci divine, să fie expuse în toate școlile și chiar la bacalaureat și atunci am vedea o schimbare radicală a tineretului de astăzi, care este needucat și debusolat.

Evreii, chiar sub conducerea lui Moise, arborau drapelul națiunii lor (Ps. 20:5; Is. 5:26; Is. 18:3; Numero 2:2,34 etc.).

Domnule director, o mare rușine că ne declarăm creștini, dar tolerăm homosexualitatea împotriva ordinii divine.

Homo este o boală, o dereglare de hormoni care trebuie tratată, nu legalizată.

De ce nu spun preoții și dvs., opinia publică, că Dumnezeu care a creat omul i-a dat lui Adam o femeie, nu un bărbat și le-a dat misiunea să populeze pământul.

Chiar și animalele și magneții de același semn se resping.

Dumnezeu consideră homo o spurcăciune și cere să fie pedepsiți cu moartea (Levetic 18:3, 22,29; Lev. 20:13; Rom. 1:26,27; Iuda 7 etc.).

Eu vă doresc la tot colectivul sănătate și multă binecuvântare de la Creatorul nostru!

Cu stimă și respect, vă salut cu textul din Josua 1:8

I.C., Luduș

Lasă un comentariu