TIR răsturnat pe autostrada dintre Chețani și Iernut

Distribuie pe:

Ieri dimineață, în jurul orei 9.30, sensul de mers de pe Autostrada A3 dinspre Chețani spre Iernut a fost blocat după ce un TIR s-a răsturnat. Pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Luduș au intervenit pentru asigurarea măsurilor PSI. Nu au fost înregistrate victime.

(Sursa: ISU Mureș)

Bărbat din Fărăgău, arestat pentru viol asupra unei minore

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Breaza, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, au documentat activitatea infracțională a unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de viol asupra unui minor. Vineri, 26 iulie a.c., cel în cauză a fost reținut și ulterior arestat preventiv, pentru 30 de zile.

Cercetările au fost demarate din oficiu de polițiști în baza informațiilor și investigațiilor specifice, din acestea reieșind faptul că, în cursul lunii iulie a acestui an, un bărbat de 37 de ani, din comuna Fărăgău, ar fi întreținut în mai multe rânduri raporturi sexuale cu o minoră, de 12 ani.

În 26 iulie a.c., sub coordonarea procurorului de caz, polițiștii au efectuat o percheziție la locuința celui în cauză, minora fiind identificată la respectiva locație.

De asemenea, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri de interes în cauză.

Bărbatul de 37 de ani a fost condus la sediul unității de poliție pentru audieri, iar în baza probatoriului administrat, a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore.

La aceeași dată, instanța a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

De asemenea, cu privire la acest caz au fost sesizați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activități infracționale, în cadrul unui dosar penal privind infracțiunea de ,,viol comis asupra unui minor”. (Sursa: IPJ Mureș)

Lasă un comentariu