Cât costă o zi de plajă la Weekend?

Distribuie pe:

Ștrandul Weekend din Târgu Mureș este destinația ideală pentru cei ce vor să se bucure din plin de zilele de vară. O zi de plajă este potrivită pentru toate vârstele, oferind distracție, relaxare și amintiri de neuitat. O zi de relaxare nu este însă ferită de costuri.

La intrare, veți fi întâmpinați cu ospitalitate, iar biletele de acces vor costa aproximativ 20 de lei pentru o persoană. Pentru adulții localnici biletele costă 15 lei, iar pentru pensionari și studenți biletul va costa 10 lei. Astfel, pentru amândoi, veți plăti în jur de 40 de lei. Este un preț accesibil pentru o zi plină de soare, apă și distracție. De anul acesta, intrarea este gratuită pentru cei ce doresc să se plimbe său să stea la o terasă, fără să aibă acces la bazine.

Pe măsură ce vă așezați confortabil pe șezlong, se va simți mirosul plăcut al mâncărurilor care se pregătesc în apropiere. Ce poate fi mai tentant decât o pizza caldă, cu blat crocant și ingrediente proaspete? La un preț de aproximativ 35 de lei, pizza va fi savurată împreună cu o băutură răcoritoare, precum limonada, la prețul de 15 lei (400 ml) . Așadar, pentru două răcoritoare veți cheltui 30 de lei, completând perfect masa.

Pentru cei ce doresc ceva mai tradițional, nimic nu se compară cu gustul delicios al micilor românești. Trei mititei suculenți, la un preț de aproximativ 18 lei vor adăuga un plus de savoare. În plus, o bere rece la 8 lei paharul este partenerul ideal unei astfel de mese, pentru a vă răcori, iar două sticle vor ajunge la 16 lei, iar în cazul in care doriți o sticlă de bere, aceasta este 11 lei. De asemenea, la localul Solylom veți găsi un langoșul proaspăt, pe care se pot adăuga diverse toppinguri, având prețul de 20 de lei, un deliciu care aduce aminte de gusturile copilăriei.

Pe la amiază, când căldura devine mai puternică, o înghețată merge perfect. Cu două porții la 7 lei fiecare, veți adăuga 14 lei la cheltuielile zilei. Acesta este și momentul ideal pentru o cafea, care poate costa între 7 și 12 lei, în funcție de sortimentul de cafea ales.

Desigur, pentru a vă hidrata pe tot parcursul zilei, veți avea nevoie și de sucuri naturale, apă sau freshuri. Cu două freshuri la 12 fiecare, veți cheltui încă 24 de lei.

Astfel, adunând toate aceste momente de răsfăț culinar, ajungem la un total de aproximativ 200 de lei pentru 2 persoane. Aceasta este suma ce vă va oferi o zi de neuitat la ștrand, plină de soare, râsete și gusturi alese. Fiecare bănuț cheltuit contribuie la crearea unor amintiri prețioase alături de cei dragi. In cadrul complexului exista 4 restaurante cu terasă, care oferă diverse mâncăruri printre care se enumeră ciorba, pastele, salata, burgeri, platouri deserturi diverse, oamenii raportând că scot din buzunar între 40 și 60 de lei pentru o masă mai complexă. Un lucru este cert, complexul este potrivit pentru orice buget și este potrivit pentru o zi de răsfăț.

Melissa Milașcon, Alexandru - Cristian Bîrsan

Lasă un comentariu