Consiliul Județean Mureș - Mai mulți bani pentru sănătate și infrastructură

Distribuie pe:

Consilierii județeni au aprobat, în ședința din 28 iunie, inițierea unui nou proiect de finanțare pentru dotarea Clinicii de Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean Mureș, proiect în valoare de 27,7 milioane de lei, finanțat din fonduri europene.

În urma rectificării bugetului pentru luna iunie - proiect aprobat în cadrul aceleiași ședințe - Spitalul Clinic Județean Mureș și Spitalul Municipal “Dr. Gheorghe Marinescu” au solicitat și primit majorări bugetare de 1,5 milioane de lei, respectiv, 14,7 milioane de lei.

De majorări la buget au beneficiat și Teatrul pentru Copii și Tineret “Ariel” (120.000 de lei) și Filarmonica de Stat Târgu Mureș (75.000, plus 38.000 de lei - creștere a veniturilor proprii).

De asemenea, a fost aprobată documentația tehnico-economică pentru modernizarea și reabilitarea drumului județean 153A-153, pe traseul Ernei - Eremitu - Sovata, proiect în valoare totală de 480,5 milioane de lei. (I.S.)

Ileana Sandu

1 comentariu

  1. XENANGTAIDAY 5 iulie, 2024 at 10:51 Răspunde

    Este încurajator să vedem că se alocă mai mulți bani pentru sănătate și infrastructură în județul Mureș! 🌟 Cu toate acestea, mă întreb dacă aceste fonduri vor fi suficient de bine gestionate pentru a aduce schimbări semnificative. Cum se va asigura Consiliul Județean că proiectele vor fi finalizate la timp și că banii vor fi folosiți eficient? Sper ca aceste inițiative să îmbunătățească cu adevărat calitatea vieții locuitorilor din zonă. 💪

Lasă un comentariu