PAM ELITE BUSINESS SERVICES SRL,titular al proiectului „Construire hotel 4 stele, dotat cu restaurant, spa,  amenajări exterioare, împrejmuire, racorduri și branșamente la utilități și organizare de șantier”

Distribuie pe:

PAM ELITE BUSINESS SERVICES SRL,titular al proiectului „Construire hotel 4 stele, dotat cu restaurant, spa,  amenajări exterioare, împrejmuire, racorduri și branșamente la utilități și organizare de șantier”, anunta publicul interesat asupra luarii deciziei etapei de incadrare de catre APM Mures: - fara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, in cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru „Construire hotel 4 stele, dotat cu restaurant, spa,  amenajări exterioare, împrejmuire, racorduri și branșamente la utilități și organizare de șantier” pe amplasamentul din loc. Sovata, str. Vulturului, f.nr., jud. Mures.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate pe site-ul APM Mures: http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii / observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 de zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a APM Mureş.

Lasă un comentariu