Misiunile jandarmilor mureșeni în acest sfârșit de săptămână

Distribuie pe:

În perioada 16-18.02.2024, echipajele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au fost la datorie și au intervenit pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale.

Colegii noștri au intervenit în 3 cazuri de aplanare de conflicte, fiind direcționați prin dispecerat. În timpul activităților de patrulare s-au înregistrat situații care au impus luarea măsurilor legale, fiind aplicate un număr de 19 sancțiuni contravenționale, din care 12 pentru încălcări ale normelor de conviețuire socială, sancționate conform legii 61/2001, și 7 pentru delicte silvice, sancționate cu amenzi de 7.000 lei, conform legii 171/2010, pe raza Ocolului Silvic Sighișoara. Aceste delicte includ: transportul ilegal de material lemnos, tăierea fără drept, ruperea sau scoaterea din rădăcini a arborilor și trecerea animalelor domestice prin fondul forestier, fără aprobare legală.

Rămânem la datorie și recomandăm cetățenilor să solicite sprijinul echipajelor de jandarmi, în cazul în care situația o impune!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAȚII PUBLICE ȘI CU PUBLICUL

Lasă un comentariu