“Fundație pentru Educație. Construim împreună biblioteci școlare” “Un copil care citește, va fi un adult care gândește!”

Distribuie pe:

Toate școlile care nu au biblioteci sau au fonduri de carte neîndestulătoare și/sau învechite se pot înscrie la concursul “Fundație pentru Educație. Construim împreună biblioteci școlare”. Competiția, lansată de Ziua Națională a Lecturii de Humanitas Junior, alături de DEDEMAN, se desfășoară până în 15 martie, fiind parte a proiectului “Construim împreună biblioteci școlare”.

“Pentru că toți copiii merită să se bucure de cărți frumoase, invităm cadrele didactice care vor să încurajeze lectura în școlile lor să se înscrie în concurs! Povestiți-ne, într-o scrisoare trimisă pe adresa junior@humanitas.ro, de ce are școala voastră nevoie de cărți și cum le insuflați celor mici dragostea pentru lectură. La finalul concursului, vom alege cu ajutorul platformei random.org 34 de școli dintre cele înscrise, iar fiecare dintre acestea va primi câte 200 de cărți din colecția Humanitas Junior!”, susțineau inițiatorii. Campania se adresează tuturor persoanelor fizice majore, cetățeni rezidenți în România, cadre didactice care acționează ca împuterniciți ai școlilor din care aceștia fac parte și care acceptă și respectă termenii și condițiile Regulamentului Oficial, participantul final fiind școala din care cadrul didactic face parte. Premiul acordat reprezintă o sponsorizare oferită de Organizatori câștigătorului în vederea îmbogățirii fondului bibliotecii școlilor desemnate câștigătoare și implică încheierea unui contract de sponsorizare în condițiile Legii nr. 32/1994 privind sponsorizarea.

Deși lansată de doar câteva zile, campania se bucură de interes în rândul cadrelor didactice, interesate să susțină și să încurajeze pasiunea pentru lectură în rândul elevilor. (B.V.B.)

Lasă un comentariu