Un alt caz de violență în rândul tinerilor din Târgu Mureș. Poliția s-a sesizat din presă și investighează cazul

Distribuie pe:

Ieri, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș a transmis un comunicat de presă pentru a lămuri aspectele referitoare la o agresiune relatată de publicația punctul.ro care s-a petrecut în incinta mall-ului “Shopping City” din Târgu Mureș. Jurnaliștii de la punctul.ro au publicat, ieri, o filmare în care se vede cum un un tânăr l-a lovit, cu piciorul în gură, pe un alt tânăr care era așezat la o masă din centrul comercial amintit.

Acest nou videoclip a apărut la scurt timp după ce în presă a apărut o anchetă mai amplă referitoare la o gașcă de adolescenți din Târgu Mureș care băteau alți tineri, inclusiv din plăcere. Menționăm că trei din tinerii care făceau parte din acea gașcă sunt arestați.

Redăm mai jos comunicatul Poliției:

“Ca urmare a apariției în spațiul public a unui videoclip care înfățișează doi tineri în timp ce se află în incinta unui centru comercial din Târgu Mureș, iar unul îl lovește cu piciorul pe celălalt, în zona feței, Compartimentul de Relații Publice din cadrul I.P.J. Mureș este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș au intrat, în cursul zilei de 7 februarie a.c., în posesia imaginilor în cauză, derulând verificări pentru lămurirea situației de fapt.

Astfel, polițiștii au identificat persoana vătămată ca fiind un tânăr, de 18 ani, din Târgu Mureș, precum și persoana bănuită de comiterea faptei, un alt tânăr, de 15 ani, din aceeași localitate.

Victimei i s-a adus la cunoștință dreptul de a depune plângere prealabilă în termenul prevăzut de lege, însă aceasta a declarat că nu dorește să depună plângere.

În continuare, polițiștii desfășoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor de comitere a faptei”. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu