Sâncraiu de Mureș: După o lungă așteptare, comuna are echipă de fotbal în diviza IV

Distribuie pe:

“După o lungă perioadă de inactivitate, avem din nou echipă de fotbal”, au anunțat reprezentanții clubului sportiv. Este vorba despre A.C.S. Sâncrai - Nazna înscrisă în Liga a IV-a “Elite”. “Din discuția avută cu primarul comunei, dl Budian, cel care împreună cu câțiva iubitori de fotbal au demarat acest proiect, echipa va fi susținută financiar prin sprijinul firmelor și a micilor întreprinzători care funcționează pe raza comunei și care

s-au arătat dornici de participare. Oricine dorește se poate implica constructiv pentru a crea o echipă competitivă, un mediu plăcut, un loc în care să mergem cu plăcere pentru a urmări un meci de fotbal și de a susține echipa locală. Meciurile se vor desfășura atât pe terenul din Sâncrai, cât și pe cel din Nazna”, au mai precizat oficialii clubului.

Echipa va fi pregătită și coordonată de pe bancă de frații Miclea, Darius și Romulus, doi foști fotbaliști profesioniști, recunoscuți.

Într-un meci amical susținut la sfârșitul săptămânii trecute, ACS Sâncrai - Nazna a învins, în deplasare, echipa din Pogăceaua cu 5-1.

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu