MARȘUL TRICOLORULUI LA TÂRGU-MUREȘ

Distribuie pe:

Cu ocazia Zilei Drapelului Național, în data de 26 iunie 2022, începând cu ora 11.30, se va organiza “Marșul Tricolorului la Târgu-Mureș!” Evenimentul va debuta la Statuia lui Mihai Eminescu din Târgu-Mureș (str. N. Grigorescu nr. 19), iar participanții vor organiza un marș cu cel mai mare tricolor din județul Mureș până la statuia lui Avram Iancu din Piața Trandafirilor.

Evenimentul va cuprinde apoi un moment religios, alocuțiuni și un scurt spectacol de dansuri populare, cântece și poezie patriotică. Ziua Drapelului Național este marcată în fiecare an la 26 iunie, fiind instituită prin Legea 96/1998. Drapelul este, alături de stemă, sigiliu și imn, un simbol național, așa cum prevede Constituția României și trebuie cinstit ca atare.

Evenimentul este realizat prin implicarea și cu participarea următoarelor organizații: Alianța pentru Unirea Românilor; Societatea Cultural-Patriotică “Avram Iancu”; Asociația “Dacii Liberi”; Comunitatea Identitară; Asociația “Frăția”; Forumul Civic al Românilor din Covasna, Harghita și Mureș, iar lista se extinde cu români de bună-credință care se alătură în fiecare zi!

Vă așteptăm cu drag să onorăm împreună drapelul tricolor la Târgu-Mureș!

Grupul Civic al Asociațiilor “Mureș 1918”

Lasă un comentariu