CONSULTĂRI LA COTROCENI - AU ÎNCEPUT DISCUȚIILE PREȘEDINTELUI IOHANNIS CU DELEGAȚIA PNL

Distribuie pe:

Consultările președintelui Klaus Iohannis cu delegația Partidului Național Liberal pentru stabilirea “direcțiilor de acțiune necesare punerii în aplicare a referendumului național din 26 mai” au început marți, la Palatul Cotroceni.

Din delegația PNL fac parte președintele partidului, Ludovic Orban, prim-vicepreședintele Raluca Turcan, deputații Florin Roman și Ion Ștefan și președintele organizației PNL Bistrița, Ioan Turc.

În momentul în care a dat mâna cu membrii delegației PNL, președintele i-a felicitat pe aceștia pentru rezultatele de la alegeri.

Alături de președinte, la consultări participă consilierii prezidențiali Mihaela Ciochină și Laurențiu Mihai Ștefan, precum și consilierii de stat Daniela Bârsan și Mădălina Dobrovolschi.

Partidul Național Liberal este prima formațiune cu care președintele Iohannis se consultă pentru stabilirea “direcțiilor de acțiune necesare punerii în aplicare a referendumului național din 26 mai”.

Șeful statului mai are programate marți consultări cu reprezentanții USR și cu cei ai UDMR.

Consultările vor continua miercuri cu reprezentanții PMP, ALDE, ai grupului parlamentar PRO Europa, grupului parlamentar al minorităților naționale și PSD.

Lasă un comentariu