LA CERCUL MILITAR TÂRGU-MUREȘ, PROGRAM CULTURAL-ARTISTIC ȘI SPORTIV

Distribuie pe:

Ieri, 8 mai, Ziua Independenței de Stat a României, Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război Mondial și Ziua Uniunii Europene a fost marcată printr-un Program cultural-artistic și sportiv. Evenimentul a fost organizat de Garnizoana Târgu-Mureș, la sediul Cercului Militar Târgu-Mureș.

După cuvântul de deschidere al reprezentantului Garnizoanei Târgu-Mureș, a urmat prezentarea unui exercițiu demonstrativ de arte marțiale shotokan, susținut de Clubul Sportiv JUVENES, condus de multiplul campion european sensei dr. Nicu Stanciu.

Activitatea a continuat cu susținerea unui program cultural-artistic de către ansamblurile artistice de copii Românașii, Mugurașii, Răsună Codrul și Izvorașul, aparținând Societății Culturale Miorița din Târgu-Mureș, condusă de profesor Gheorghe Vanga. Coregrafia a fost semnată de Eva Albert, Teodora Pavel și Noemi Puia.

Clubul Sportiv JUVENES și Societatea Culturală Miorița din Târgu-Mureș își desfășoară activitatea în cadrul Cercului Militar Târgu-Mureș, reprezentându-l cu cinste atât pe plan local, cât și la nivel național, spunea Ofițerul cu Informarea și Relațiile Publice al Garnizoanei Târgu-Mureș, lt.col. Colceriu Sergiu-Petru, comandantul Comenduirii garnizoanei Târgu-Mureș. Domnia sa preciza și că manifestarea a fost dedicată comunității civile din Garnizoana Târgu-Mureș, audiența fiind formată din părinții copiilor și tinerilor care și-au dat concursul pentru susținerea programului cultural-artistic și sportiv, excepție făcând militarii Garnizoanei care au copii înscriși la unul din cercurile amintite.

Lasă un comentariu