DINTE PENTRU DINTE și ÎN TRAFIC, participări în festivaluri

Distribuie pe:

După ce spectacolul DOUBLE BIND al Companiei Liviu Rebreanu a Teatrului Național Târgu-Mureș a participat la trei festivaluri importante (Gheorgheni, Sibiu și Odorheiu Secuiesc), alte două spectacole vor fi prezente în această săptămână în cadrul unor evenimente teatrale.

Este vorba despre spectacolul DINTE PENTRU DINTE după Yasmina Reza, regia Cristi Juncu și spectacolul Alinei Nelega, ÎN TRAFIC.

Astfel, vineri, 9 octombrie 2015, ora 19.00, la Casa Sindicatelor și Alba Iulia, actorii Teatrului Național Târgu-Mureș vor juca spectacolul DINTE PENTRU DINTE, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești".

De asemenea, spectacolul ÎN TRAFIC va participa în data de 11 octombrie 2015, ora 21.00, la festivalul Teatrului Nottara București, FestIN pe Bulevard. ÎN TRAFIC este la a doua prezență în București după ce anul trecut a participat la Festivalul Național de Teatru.

Participarea Companiei Liviu Rebreanu în festivaluri va culmina cu susținerea a două reprezentații cu spectacolul DINTE PENTRU DINTE, la Teatrul Odeon, în data de 23 octombrie 2015, în cadrul Festivalului Național de Teatru, ediția 2015.

Lasă un comentariu