Victorie dramatică! CSM Târgu Mureș se impune la Deva!

Distribuie pe:

Echipa CSM Târgu Mureș de futsal a câștigat meritat partida de la Deva, dar putea tranșa meciul mult mai repede. Așa a, avut parte de un dramatism rar văzut. Rezultat: West Deva - CSM Târgu Mureș 2-3 (0-1). “Nu am dorit nimănui să fi fost în locul meu…Da, a fost o adevărată dramă, dar bine, că am câștigat. Sunt mulțumit doar de faptul că am luat toate cele trei puncte, de joc însă nu sunt mulțumit. Din păcate - după părerea mea - am jucat doar la 50% din capacitatea noastră pe care am arătat-o în partida cu Timișoara. La final am riscat, nu m-am mulțumit cu un egal, am vrut victoria pe care am meritat-o și mi-a ieșit! Am fost un pic prea agresivi și de aceea am ajuns la 6 faulturi…Dacă jucăm ca și cu Timișoara, atunci atingerea play-off-ului este mai mult ca sigură, dar dacă jucăm ca și astăzi, atunci… campionatul încă este foarte lung. Felicitări băieților pentru cele 3 puncte luate!”, a afirmat Cosmin Gherman, antrenor CSM Târgu Mureș. Alte rezultate consemnate in etapa a 6-a a Ligii I de futsal: CS United Galați - CS Luceafărul Buzău 9-2 și FK Odorheiu Secuiesc - Mausoleul Mărășești 37-2. Astăzi, 15 octombrie, începând cu ora 17.45, va avea loc ultimul meci, între CFR 1933 Timișoara și Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. În clasament conduce FK Odorheiu Secuiesc (cu 18 puncte), urmată de campioana CS United Galați (cu 15 puncte) și CSM Tg. Mureș (cu 13 puncte). Sepsi SIC Sfântu Gheorghe ocupă treapta a 6-a (cu 5 puncte).Primele patru clasate vor juca în play-off, iar celelalte în play-out.

ACS Târgu Mureș câștigat trei puncte importante!

Etapa a 7-a a Ligii 3 de fotbal, 2024-2025, s-a disputat vineri și sâmbătă, 11-12 octombrie 2024. In Seria 7, ACS Târgu Mureș a învins in deplasare cu scorul de 4-0, echipa ACSM Codlea. Golurile au fost marcate de Nicu Namolovan (minutul 4), George Lingurar (44 - autogol), Sergiu Constantin Luca (45+1) si Dimitrie Toader (89). Formatia Avântul Reghin a pierdut cu 3-1 duelul jucat in deplasare in compania echipei Unirea Dej. Pentru mureșeni a înscris Tamas Moldovan (minutul 18). Alte rezultate din Seria 7: Gloria Bistrița Năsăud - ACS Mediaș 2-2, CIL Blaj - Unirea Alba Iulia 0-4 si CSU Alba Iulia - Metalurgistul Cugir 5-2. In clasament conduce Unirea Alba Iulia cu 17 puncte. ACS Târgu Mureș ocupă locul 5 cu 10 puncte. Avântul Reghin - locul 9 cu 3 puncte.

CS Electromureș Romgaz Târgu Mureș participă la Cupa Mondială

Multipla campioană a României la popice, echipa CS Electromureș Romgaz Târgu Mureș, participă în perioada 15-19 octombrie, la Cupa Mondială, competiție găzduită de orașul ungar Zalaegerszeg. La ediția de anul trecut, desfășurată la Apatin, în Serbia, popicarele mureșene au obținut medaliile de argint, după ce au pierdut cu 6-2 finala cu Mlaka Rijeka, din Croația. O clasare în primele 6 locuri la Cupa Mondială ar asigura grupării mureșene prezența în Liga Campionilor. Târgumureșencele, antrenate de Orosz Istvan și Seres Jozsef, se prezintă la Zalegerszeg cu un moral bun, după evoluția excelentă de la Campionatul Național Individual de la Cluj-Napoca, unde au cucerit 12 medalii, dintre care 5 de aur, 3 de argint și 4 de bronz.

Sorin Crăciun

Lasă un comentariu