Victorie meritată pentru Ladies Târgu Mureș! Presiune și Tsunami pe final!

Distribuie pe:

A venit și victoria mult așteptată. Echipa ACS Ladies Târgu Mureș - Marasvasarhely s-a impus cu scorul de 3-2, pe teren propriu, în confruntarea cu Roma Florin Pădurean, meci contând pentru etapa a 4-a, Liga 2 de fotbal feminin, Seria 2. A fost un joc spectaculos cu multe acțiuni la ambele porți. În cele din urmă târgumureșencele au obținut victoria și 3 puncte în clasament. „Așteptăm această victorie de foarte mult timp. Vorbeam cu fetele că de mult timp nu am mai simțit gustul victoriei, dar uite că am muncit și a venit și rezultatul mult așteptat. Pot spune că multe dintre jucătoare sau autodepășit, atât în defensivă, cât și în ofensivă. Fetele progresează de la meci la meci. Am jucat cu o echipă care în lot avea multe jucătoare din Liga 1, dar am obținut cele trei puncte. Vom trata și restul de jocuri cu gândul la victorie. Fetele sunt serioase, ambițioase, iar cheia succesului este unitatea de grup și muncă continuă în echipă", a declarat Cristian Duran, antrenor Ladies Târgu Mureș - Marasvásarhely. Repriza secundă - nerecomandată cardiacilor. „Suntem bucuroși că am obținut victoria în meciul de astăzi, într-un joc aprig disputat. Am rămas în zece jucătoare, chiar fără căpitanul echipei, Maria Bățagă, în repriza a doua, dar totul s-a terminat cu bine. Am obținut trei puncte care contează contează mult. Niciun joc nu seamănă cu altul. Pot spune că avem o echipă de valoare și, vom aborda toate meciurile la victorie", a afirmat Székely András, președintele Ladies Târgu Mureș-Marasvasarhely.

Un căpitan, fără doar și poate!

În repriza secundă căpitanul echipei târgumureșene, Maria Bățagă, care a deschis scorul întâlnirii, a primit al doilea cartonaș galben, fiind eliminată, la o fază în careul echipei adverse, care presupunea un posibil penalty. Din păcate, nu a existat VAR, însă fetele s-au mobilizat și au știut să gestioneze cu brio rezultatul în favoarea lor. „A fost o victorie meritată și ne-am bucurat pentru această victorie, deoarece am muncit mult și sper ca acesta să fie începutul pentru mai multe victorii. La eliminarea mea de către centralul din Cluj, pentru al doilea cartonaș galben, nu contest, dar fetele cu siguranță vor avea o mai mare dorință de victorie în următorul meci la Sfântul Gheorghe, când eu le voi susține de pe margine! Eu am încredere în fete și cred că vor aduce în clasament încă trei puncte. Muncim mult și este nevoie să vină și rezultatele", a declarat Maria Bățagă, căpitanul echipei Ladies Târgu Mureș - Marasvásarhely.

Lotul echipei Ladies Târgu Mureș: Sara Heim, Nagy Barbara, Cezara Ilieș, Oprea Cezara, Tar Blanka, Maia Duran, Balla Andrea, Georgiana Cucuiet, Laura Vaida, Yasmina Brassay, Melisa Manta, Maria Bățagă (cpt.), Biro Anna, Lucia Meleacă, Csoka Antonia, Berekmeri Zsofia, Alexia Raț.

În aceeași etapa a 4-a s-au mai disputat meciurile: Campionii Fotbal Club Argeș - Athletic CS United Bihor 2-2, Universitatea Craiova - Politehnica Timișoara 0-4, Fotbal Feminin Baia Mare - Atletic Drobeta 10-0 și UTA Arad - Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 5-2. În următoarea etapă echipa Ladies Târgu Mureș va întâlni în deplasare formația Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, la data 20 octombrie 2024, ora 11.00.

Lasă un comentariu