După 12 ani în care a condus Comisia de Sănătate din Cameră, Deputatul PSD Corneliu Florin Buicu a anunțat că nu mai candidează pentru un nou mandat

Distribuie pe:

Deputatul PSD de Mureș Corneliu Florin Buicu a anunțat că nu va mai candida pentru un al mandat în Parlamentul României. “Vreau să vă anunț pe toți decizia mea de a nu mai candida pentru un nou mandat de deputat. Vreau să mulțumesc acum încă o dată tuturor celor care ați investit încrederea voastră în mine și care ați fost alături de mine în ultimii 12 ani de activitate de deputat PSD de Mureș. Și celor care ați fost de acord, dar și celor care nu ați fost de acord cu opțiunile mele politice dar în mod constructiv am reușit să găsim varianta corectă legislativă pentru domeniul sănătății: Sănătatea nu are culoare politică”, a scris Buciu pe pagina sa oficială de Facebook.

El a precizat că își va continua activitatea didactică. “Cunoștințele și experiența acumulate în această perioadă vor fi folosite în continuare în activitatea didactică în cadrul disciplinei de sănătate publică și management sanitar în cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie «G.E. Palade» din Târgu Mures și, de ce nu, de a-i învăța pe cei care consideră ca au de învățat din experiențele altora”, a scris deputatul.

Corneliu Florin Buicu s-a referit, în postarea sa și la proiectele de investiții din județul nostru.

“Vă anunț pe această cale și vreau să felicit actuala conducere a Spitalului Clinic Județean de Urgență din Târgu Mureș, care a reușit zilele trecute să depună documentația în vederea obținerii avizului de oportunitate din partea Ministerului Sănătății pentru ultima parte a reabilitării, modernizării, extinderii spitalului din Târgu Mureș astfel încât să îndeplinească toate cerințele pentru un adevărat spital regional, o nouă investiție de aproximativ 150 de milioane de euro. Aceasta vine după Centrul de Mari Arși, Institutul Inimii, dar și alte proiecte din domeniul sănătății care au deja finanțare și sunt în derulare”, a scris deputatul care a activat la conducerea Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților fie ca președinte al acesteia, fie ca vicepreședinte. (D.B.)

Dragoș Bardoși

Lasă un comentariu