Filmul poate fi vizionat la Cinema City de la Plaza M - Avanpremiera lungmetrajului românesc produs și filmat în Târgu Mureș, “Spre Punctul G”

Distribuie pe:

Luni seara, de la ora 19.00, la cinematograful de la Plaza M din Târgu Mureș, a avut loc avanpremiera filmului românesc scris, produs și filmat în Târgu Mureș, “Spre Punctul G”.

“Am scris scenariul acestui film produs în Târgu Mureș împreună cu Ándi Gherghe, care este și regizor (alături de Szitai Eszter). A fost o provocare, la originea căreia se află Dan Mașca, cel care a vrut să demonstreze că se poate face un film de lungmetraj în orașul nostru, cu majoritatea covârșitoare a echipei din Târgu Mureș.

Am decis să ne axăm pe un subiect deloc prezent până acum în cinematografia românească, și a rezultat o comedie relaxantă, care atinge însă și teme tabu. «Spre Punctul G» este primul film românesc dublat în limba maghiară, iar în cinematografele din Ardeal va fi difuzat în săli separate, cu dublaj în maghiară. În restul țării, filmul va fi difuzat în limba română”, a transmis cunoscutul jurnalist târgumureșean Radu Bălaș, scenaristul acestui film.

El a făcut un apel către cei care doresc să vizioneze filmul, să meargă începând de acum, dacă vor să ajute producătorul, deoarece, în funcție de vizionările din weekendul 11-13 octombrie, vor fi stabilite “orele bune” de vizionare pentru intervalul următor.

Filmul poate fi vizionat în avanpremieră la Cinema City, zilnic, de la ora 19.00 în limba română și de la ora 20.10, dublat în limba maghiară. Filmul are 82 de minute și nu este recomandat minorilor sub 15 ani.

“Radu Bălaș a scris despre această producție târgumureșeană realizată via Republic Production - REEA, iar subsemnatul completez că această producție este unică nu numai datorită debutanților târgumureșeni, dar și pentru că este prima producție a unui film de lungmetraj românesc dublat în maghiară. Vor fi săli de cinema în zona noastră de Ținut Secuiesc, dar nu numai, unde se va putea viziona filmul dublat în maghiară într-un studio din Budapesta”, a scris antreprenorul Dan Mașca, producătorul principal al acestui film.

El a mai adăugat că “România ocupă locul 21 în Europa la producția de filme și alt conținut media, iar noi am dori ca Târgu Mureșul să ajute ca România să ajungă în primele 10 țări, deoarece chiar are cu ce și cu cine”.

“Spre Punctul G” este o producție Republic Production & Bear with Me Films, un film de Andi Gherghe și Szitai Eszter, scris de Andi Gherghe și Radu Bălaș, produs de Dan Mașca. Muzica originală este marca Republic Production. Producția este filmată de Andrei Zaițiu și editată de Demeter László.

Distribuție completă: Bogdan Bob Rădulescu, Monica Ristea, Bogdan Fărcaș, Adrian Cucu, Cristina Ciulei, Larisa Dobrin, Alex Floroiu, Costin Găvază, Vlad Haneș, Oana Hodade, Cristian Iorga, Dana Lemnaru, Laura Mihalache, Mălina Moraru, Claudiu Panaitescu, Sașa Pânzaru, Beatrice Rubică, Alina Vicoveanu.

De Ziua Internațională a Orgasmului Feminin, într-un oraș din Transilvania, viața amoroasă a mai multor tineri ia o turnură neașteptată. Un film despre ceea ce gândesc toți, dar nimeni nu vorbește. Cinci povești și o grămadă de probleme. Ada, o dispeceră la 112, primește o mulțime de sfaturi pentru a putea avea orgasm, iar IT-istul obsedat de filme porno, Teo, are parte de o vizită surpriză. Swingerii Levi și Dora sunt în căutare de parteneri, în timp ce studenta Ina își împarte viața între două lumi complet diferite: videochat și biserică. Corporatistul Radu merge la psiholog, unde află că la baza violenței sale stă o cauză nebănuită.

Lasă un comentariu