“Îi bine”, piesa trupei Hara inspirată din cele mai populare expresii ardelenești

Distribuie pe:

Trupa Hara va lansa, în premieră în concert live, în cadrul Cluj Symphony Experience, la sfârșitul acestei săptămâni, piesa “Îi bine”, inspirată din cele mai populare expresii ardelenești, sugerate de fani în urma unui sondaj.

“Piesa noastră s-a născut mergând pe stradă și auzind într-un minut de cel puțin cinci ori expresia «îi bine», mi-a venit inspirația să fac o piesă care să se numească «Îi bine». Normal că nu era prima oară când auzeam expresia asta, doar o știam de pe vremea când mergeam la bunici, însă în acel moment pur și simplu s-a declanșat inspirația și în mai puțin de o zi deja aveam toate versurile pregătite. L-am sunat pe producător și i-am spus că schimbăm, nu mai facem piesa despre care am vorbit inițial, ci vreau să facem această `nebunie ardelenească', plină de umor. Piesa va fi lansată în premieră într-un concert live la Cluj Symphony Experience 2024 și, în plus, va fi acompaniată de Filarmonica de Stat Transilvania, la fel ca toate concertele din cadrul evenimentului. Toate vor fi în premieră!”, a declarat, pentru Agerpres, solistul Trupei Hara, Flavius Buzilă.

El a precizat că piesa “Îi bine” a fost reorchestrată pentru a se potrivi cu un acompaniament al orchestrei simfonice, în special pentru Cluj Symphony Experience, care va avea loc între 4 și 6 octombrie în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. El a subliniat că piesa include expresii ardelenești sugerate de fani și a stârnit entuziasm printre muzicienii de la Filarmonica de Stat Transilvania. Concertele de la eveniment vor combina muzica simfonică cu genuri precum rock, pop și folclor, fiind prezentate de trupe cunoscute precum SUBCARPAȚI, Holograf, și altele. Buzilă a promis o atmosferă interactivă și plină de surprize, inclusiv apariția fiicei sale, Maria, care a fost bine primită de public.

În concluzie, evenimentul promite a fi o experiență muzicală unică, îmbinând diverse stiluri muzicale într-un cadru de poveste.

Lasă un comentariu