TERAPIA CRANIOSACRALĂ, ÎN PREMIERĂ LA GABRIEL HYPNOTIC SCENA

Distribuie pe:

Trei specialiști în Terapia Craniosacrală - Luminița Roman, Marius Bădoi și Cristian Ivanenco - vă invită la GABRIEL HYPNOTIC SCENA, la prezentarea unei terapii de excepție, sub genericul: “Fascia, matricea internă - o conexiune profundă între minte, trup și suflet”.

Locul: Teatrul Scena - Cetatea Târgu Mureș (Bastionul Croitorilor)

Data: 4.10.2024.

Ora: 18.00.

Terapia Craniosacrală este un tratament alternativ, neinvaziv, care poate ajuta în ameliorarea simptomelor, în special a durerilor din corp.

Terapeutul specializat își plasează ușor mâinile pe cap, gât și pe spate pentru a atenua tensiunea. Prin perceperea pulsului craniosacral, terapeutul poate simți în ce zona a corpului există blocaje energetice, iar prin aplicarea unor tehnici manuale foarte ușoare și blânde, poate restabili fluxul normal.

Terapia craniosacrală constă în aplicarea unei atingeri foarte ușoare și constante asupra craniului și asupra coloanei vertebrale, cu scopul de a oferi o mai bună circulație a energiei.

Pe lângă calmarea durerilor, terapia craniosacrală contribuie la relaxarea mușchilor, îmbunătățirea fluxului sanguin și reducerea stresului!

În cadrul prezentării de vineri, de la ora 18.00, de la Teatrul Scena, vom discuta despre ce este fascia, dar și modul în care prin acest gen de terapie se poate (re)face conexiunea dintre minte, trup și suflet.

Luminița Roman, Marius Bădoi și Cristian Ivanenco ne vor explica ce este terapia craniosacrală, cui se adresează și care sunt beneficiile acesteia. Cei trei terapeuți ne vor dezvălui și beneficiile terapiei “mâini multiple”!

În cadrul Gabriel Hypnotic Scena vom beneficia de o scurtă meditație de prezență deplină (pentru a ne putea percepe și corecta fasciile) și, firește, un exercițiu de stimulare a fasciilor.

În zilele de sâmbătă (5 octombrie 2024) și duminică (6 octombrie 2024), cei trei terapeuți vor oferi ședințe individuale la Târgu Mureș, la Salonul GLOWARTIST de pe strada Călărașilor nr. 51, etajul II.

Programări la telefon: 0744/23.67.65, Luminița Roman.

În cadrul Programului “Nocturne culturale”, Teatrul Scena în colaborare cu Asociația de Terapii Complementare “Îngerul meu, Gabriel” organizează, la Târgu Mureș, începând din luna martie 2024, proiectul de dezvoltare personală și spirituală GABRIEL HYPNOTIC SCENA.

GABRIEL HYPNOTIC SCENA este un concept holistic, care urmărește (re)descoperirea echilibrului interior și întoarcerea către sine, către o viață sănătoasă și, mai ales, spre natură. Este gândit pentru a promova un stil de viață sănătos și echilibrat, pentru regăsirea armoniei interioare și dobândirea echilibrului dintre minte, corp și suflet.

GABRIEL HYPNOTIC SCENA vă oferă o oportunitate unică în peisajul mureșean pentru a regăsi armonia interioară, pentru menținerea unei vieți sănătoase și echilibrate, fapt ce se va reflecta în relațiile familiale și interumane.

La GABRIEL HYPNOTIC SCENA pot fi experimentate tehnici de dezvoltare personală și spirituală alături de terapeuți din toate domeniile terapiilor complementare sau alternative.

Fiecare invitat își poate împărtăși experiența astfel încât participanții pot alege produsele, remediile, terapiile sau tehnicile cu care rezonează, pentru satisfacerea nevoilor personale, familiale sau comunitare.

Maria-Dorina Matiș - Asociația de Terapii Complementare “Îngerul meu, Gabriel”

Liviu Pancu- Teatrul Scena

Lasă un comentariu