UMFST “G.E. Palade” organizează, în Târgu Mureș - Conferința de Genetică Medicală cu participare internațională

Distribuie pe:

Societatea Română de Genetică Medicală și UMFST “G.E. Palade” Târgu Mureș anunță organizarea, în perioada 3-5 octombrie 2024, la Târgu Mureș, a celei de-a XIV-a Conferințe de Genetică Medicală cu participare internațională, un eveniment științific care se adresează deopotrivă profesioniștilor și beneficiarilor domeniului medical interesați de patologia genetică.

Specialiști renumiți la nivel național și internațional se vor reuni la UMFST “G.E. Palade” Târgu Mureș pentru a împărtăși cele mai recente progrese din acest domeniu și pentru a prezenta noi direcții științifice și provocări din practica medicală.

“Genetica umană este un domeniu cu dezvoltare rapidă a metodelor de investigație, care a deschis drumul medicinei personalizate, generând instrumente noi de diagnostic și tratament prin elucidarea mecanismelor moleculare implicate în patologia umană. Această manifestare ne va oferi ocazia să împărtășim cele mai recente progrese despre noi direcții științifice, să dezbatem provocări actuale, și, nu în ultimul rând, să ne bucurăm împreună de zilele începutului de octombrie în Târgu Mureș”, au transmis organizatorii evenimentului.

Lasă un comentariu