Accident mortal, la ieșirea din Sighișoara

Distribuie pe:

Ieri, în jurul orei 10.45, pompierii militari mureșeni au fost solicitați pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, de descarcerare și prim ajutor medical la un accident rutier produs la ieșirea din municipiul Sighișoara spre localitatea Daneș, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Horea al județului Mureș.

S-au deplasat la locul evenimentului forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Sighișoara, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. În sprijin, a fost alocată și o ambulanță SAJ.

În accident au fost implicate două autoturisme, cu două victime.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș, autoturismele erau conduse de un bărbat de 76 de ani din Daneș și unul de 22 de ani din Secuieni, județul Harghita. Din nefericire, medicul aflat la fața locului a trebuit să declare decesul bărbatului de 76 de ani. Celălalt șofer nu a suferit leziuni.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

(Surse: ISU Mureș/IPJ Mureș)

Lasă un comentariu