Proiecte ambițioase la cea mai nouă asociație studențească din cadrul UMFST “George Emil Palade”

Distribuie pe:

Asociația Studenților și Absolvenților Facultății de Științe și Litere din Târgu Mureș (ASAFSL) își deschide porțile pentru o nouă generație de membri dornici să se implice în proiecte și activități educative, culturale și sociale.

ASAFSL se remarcă drept cea mai nouă asociație studențească din cadrul UMFST, reprezentând interesele studenților și absolvenților Facultății de Științe și Litere. Aceasta oferă membrilor săi numeroase oportunități de dezvoltare personală și profesională, prin implicarea în diverse activități, de la organizarea de evenimente culturale, până la derularea de proiecte comunitare și educaționale.

Alăturându-se echipei, noii membri vor avea ocazia de a-și dezvolta abilități esențiale precum leadershipul, comunicarea, organizarea de evenimente și lucrul în echipă, toate acestea într-un cadru colaborativ și prietenos. În plus, vor beneficia de șansa de a crea legături cu studenți și absolvenți din diverse domenii, contribuind astfel la extinderea rețelei sociale și profesionale. (sursa și foto - edulike.ro) (I.S.)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu