La Sâncraiu de Mureș - eveniment dedicat bunăstării comunității „Obține 65.000 EURO finanțare nerambursabilă pentru afacerea ta socială din mediul rural!"

Distribuie pe:

Asociația Inceptus România îi invită pe cei interesați la un eveniment sprijinit și găzduit de Primăria Sâncraiu de Mureș, în data de 3 octombrie, ora 15, la sediul primăriei. Manifestarea este dedicată celor care doresc să dezvolte afaceri sociale în mediul rural și să contribuie la bunăstarea comunității, având posibilitatea de a obține 65.000 de euro finanțare nerambursabilă.

Agenda evenimentului:

* Etapele și criteriile de selecție pentru înscrierea în proiect

* Cum poți obține finanțarea nerambursabilă

* Cerințele specifice ale programului „Inceptus Solidar" (pentru cei care, prin proiectul lor, pot să-i ajute pe cei vulnerabili).

Asociația Inceptus România este o organizație neguvernamentală fondată în 2010, care dezvoltă proiecte cu finanțare nerambursabilă în domenii socio-culturale.

Începând cu anul 2011, Asociația a implementat cu succes peste 25 de proiecte, cu o valoare totală a bugetelor gestionate care se apropie de 50 milioane euro. În cadrul proiectelor, au fost certificate, după absolvirea cursurilor, peste 800 de persoane și finanțate peste 100 de afaceri noi în întreaga țară.

„Susținem ideile de afaceri sociale care abordează provocările comunităților locale și creează locuri de muncă pentru persoanele vulnerabile. Inceptus Solidar este un program de finanțare care se derulează în perioada 1 iulie 2024 - 31 decembrie 2026 având scopul de a susține înființarea a 34 de afaceri cu misiune socială în comunitățile rurale din regiunile Nord-Vest și Centru", precizează reprezentanții Asociației.

Toate detaliile proiectului: https://solidar.inceptus.ro/  (I.S.)

Ileana Sandu

Lasă un comentariu