Pompieri militari din trei județe au intervenit la un incendiu din Reghin

Distribuie pe:

Luni seara, în jurul orei 23.00, purtătorul de cuvânt al ISU “Horea” al județului Mureș a transmis că pompierii militari au fost solicitați pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală, atelier auto și casă de locuit din Reghin.

Datorită manifestării violente a focului, la fața locului au fost mobilizate șapte autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autocisterne, o autoscară mecanică de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de primă intervenție și comandă și două ambulanțe SMURD. De asemenea, în sprijinul pompierilor militari mureșeni s-au deplasat și câte un echipaj de stingere de la ISU Harghita, respectiv ISU Bistrița-Năsăud.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați, focul cuprinzând o hală de depozitare a materialului lemnos (850 mp dintr-un total de 2.100 mp), o hală de depozitare a materialului lemnos și lacurilor-vopsele (900 mp dintr-un total de 1.350 mp), precum și o casă de locuit (220 mp dintr-un complex de locuințe de 670 mp).

Echipajele au intervenit în mod structurat pentru limitarea propagării, localizarea și lichidarea incendiului. Pompierii au reușit să salveze o parte semnificativă din clădiri, limitând extinderea incendiului.

Abia ieri dimineață, la ora 7.00, ISU Mureș a anunțat că incendiul a fost lichidat. La acțiune au participat, în total, 8 ofițeri și 67 de subofițeri și soldați.

Un echipaj format dintr-o autospecială de stingere și trei cadre a rămas în zonă pentru supraveghere. (A.R.) (sursa: ISU Mureș)

Lasă un comentariu