Rase de câini foarte rare, prezente în weekend la expozițiile internaționale “Dracula Dog Show”

Distribuie pe:

Asociația Chinologică Mureș și Federația Chinologică Internațională organizează la Târgu Mureș, în perioada 13-15 septembrie, o nouă ediție a expoziției canine sub semnul lui “Dracula”, “Mures Dog Show” , “Dracula Dog Show” și “Transilvania Dog Show”, la care și-au anunțat participarea și o serie de rase de câini foarte rare din lume.

“Participarea de anul acesta excelează, atât ca și număr de participanți (peste 1.000 de arbitraje/zi), cât și ca proveniență a competitorilor. Și-au confirmat prezența concurenți din peste 31 de țări europene, Brazilia și SUA. De asemenea, vizitatorii vor putea admira un număr aproximativ de 150 de rase de câini, unele foarte rare, cum ar fi Continental Bulldog, Dansk-svensk gardshund, Chesapeake Bay Retriever, Canadian Eskimo Dog, Yakutskaya Laika (...). Găzduim, sub egida Federației Chinologice Internaționale, un eveniment tematic canin sub semnul lui «Dracula» constând din trei expoziții internaționale «Mures Dog Show» , «Dracula Dog Show» și «Transilvania Dog Show», precum și dintr-un număr de trei expoziții naționale și trei expoziții de club pentru terrieri, teckeli, retrieveri și câini de apă”, a arătat președintele Asociației Chinologice Mureș, Lokodi Csaba Zsolt, într-un comunicat de presă.

Evenimentul chinologic din perioada 13-15 septembrie se va desfășura în Parcul Municipal din Târgu Mureș, iar la acesta participă arbitri renumiți pe plan internațional.

“Și în acest an găzduim un corp prestigios de arbitri «all round», reputați pe plan mondial, Portugalia, Ungaria, Lituania, Polonia, Italia, Armenia, Israel și. evident, România. De asemenea, îi avem alături ca și parteneri media pe proprietarii celei mai faimoase publicații în domeniul chinologic, «Our dogs» și «Birbrook Rosettes» din Marea Britanie, care se vor ocupa de promovarea expoziției în plan internațional pentru anii următori”, a precizat Lokodi.

În fiecare zi, vor avea loc festivități de premiere - vineri, la ora 15.00, în incinta Parcului Municipal; sâmbătă, de la ora 17.30, în incinta Cetății Medievale; iar duminică, de la ora 16.00, în Parcul Municipal.

“Vă așteptăm cu drag să ne fiți alături la acest eveniment unic în Europa și cu rezonanță la nivel mondial”, a mai arătat Lokodi Csaba Zsolt.

Lasă un comentariu