LA LUDUȘ, IMPORTANTĂ SĂRBĂTOARE COMUNITARĂ

Distribuie pe:

Ziua de luni, 9 septembrie 2024, a fost și la Luduș zi a întregii comunități, dedicată deschiderii oficiale a anului școlar 2024-2025.

Mii de elevi însoțiți de părinți, sute de cadre didactice, reprezentanți ai Consiliului Local și Primăriei, ai comitetelor de părinți, cultelor religioase, Poliției Naționale și ai cadrelor didactice au participat la cele trei mari unități de învățământ preuniversitar din oraș.

La Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu", emoționanta festivitate a început cu primirea în colectivul elevilor a celor 90 de elevi din clasele pregătitoare, a celor 79 de elevi înscriși în clasa a V-a. Celor 730 de elevi ai școlii le-au adresat mesaje de încurajare, de susținere și de succes pe drumul pregătirilor pentru viață domnul primar Ioan Cristian Moldovan, doamna directoare profesor doctor Adela Antoaneta Hagău, doamna Ligia Ruță, președinta comitetului de părinți, părintele Viorel Ormenișan, doamna agent de poliție Călina Toma și doamna Mihaela Tapaszto, profesor pentru învățământul primar. Prima zi de școală s-a încheiat cu o singură oră dedicată primirii manualelor școlare, a oralului săptămânal și îmbogățirii sufletești a doamnelor învățătoare și profesoare cu zeci de buchete de flori.

Frumos a început, frumos să se și încheie anul școlar 2024-2025!

Text: Mircea Gheborean (Foto: Sebastian Căpușan)

Lasă un comentariu