Ciolacu reales președinte al PSD și desemnat candidat la președinția României

Distribuie pe:

Delegații la Congresul ordinar al PSD l-au reales prin vot secret electronic, sâmbătă, pe Marcel Ciolacu în funcția de președinte al Partidului Social Democrat și au validat candidatura acestuia din partea partidului la alegerile prezidențiale, transmite Agerpres.

Alături de Marcel Ciolacu au fost aleși de cei 2.253 delegați care au votat “pentru” la congres, dintr-un total 2.380 de delegați convocați la congres, și ceilalți membri ai noii conduceri a PSD: secretar general, Paul Stănescu, președintele Consiliului Național: Mihai Tudose; prim-vicepreședinți: Sorin Grindeanu, Daniel Băluță; vicepreședinți pe domenii: Florin Jianu - Antreprenoriat,

IMM-uri și Mediul de Afaceri; Lia Olguța Vasilescu - Muncă și Protecție Socială; Gheorghe Șoldan - Dezvoltare Regională și Locală; Gabriel Zetea - Administrație și Infrastructură; Vasile Dîncu - Afaceri Europene; Victoria Stoiciu - Relația cu ONG-uri și Dialog Civic; Mihnea Costoiu - Educație și Cercetare; Elisabeta Lipă - Sport. Deputata PSD de Mureș, Dumitirța Gliga, a fost aleasă în funcția de vicepreședinte al partidului, la nivel național.

Pentru validarea lui Marcel Ciolacu în calitate de candidat al PSD la prezidențiale au votat 2.257 de delegați la congres.

(Agerpres)

Reclamații prin whatsapp pentru Sistemul Garanție Returnare (SGR)

Cetățenii și reprezentanții magazinelor pot transmite reclamații, sugestii și observații despre funcționarea Sistemului Garanție-Returnare (SGR) direct prin aplicația WhatsApp, a anunțat, luni, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

Începând de joi, 22 august, cetățenii care se confruntă cu probleme în ceea ce privește funcționarea SGR pot trimite reclamații la numărul de telefon 0726/71.51.42, direct pe WhatsApp.

Conform datelor prezentate, săptămâna trecută, de ministrul Mediului, într-o conferință de presă, numărul ambalajelor colectate prin SGR a depășit 1,3 miliarde.

Lasă un comentariu