Ciolacu a anunțat că va candida la președinția României

Distribuie pe:

Premierul Marcel Ciolacu, președintele PSD, a transmis, ieri, un mesaj audio intern membrilor Partidului Social Democrat, prin care îi anunță pe aceștia despre decizia sa de a candida la alegerile prezidențiale.

“Vă salut, sunt Marcel Ciolacu. După ce m-am consultat cu foarte mulți dintre dumneavoastră, am luat decizia să candidez la Președinția României. Am vrut să aflați asta de la mine și nu de la televizor, pentru că această decizie o vom dezbate sâmbătă la Congresul PSD”, a spus Marcel Ciolacu colegilor de partid.

Liderul social-democraților și-a exprimat convingerea că PSD va reuși să câștige scrutinul

prezidențial din acest an. “Avem cea mai bună echipă pentru România, așa cum am arătat la toate alegerile din ultimii patru ani. Sunt sigur că împreună vom reuși să recâștigăm Președinția după 20 de ani”, a afirmat Ciolacu.

Acesta și-a anunțat colegii că la Congresul PSD de sâmbătă va prezenta planul său pentru România.

“Sper din toată inima să-mi acordați onoarea de a lupta în numele dumneavoastră și al românilor pentru a câștiga alegerile prezidențiale. România are nevoie de stabilitate și echilibru. Contez pe voi toți și vă aștept alături de campania noastră. Vă mulțumesc!”, a mai transmis Ciolacu. (Agerpres)

Lasă un comentariu