Motocicliste din 20 de țări, la WIMA International Rally România 2024, în premieră în țara noastră

Distribuie pe:

Peste 250 de motocicliste din 20 de țări și-au anunțat participarea la ediția cu numărul 75 a paradei moto WIMA International Rally, care se va desfășura în premieră în România și se va încheia pe Circuitul Transilvania Motor Ring, în apropiere de Târgu Mureș.

“Asociația Femeilor Motocicliste, divizia din România a Women International Motorcycle Association (WIMA), are plăcerea de a anunța organizarea unei parade moto impresionante, dedicată în exclusivitate membrelor asociației, miercuri, 21 august, în cadrul prestigiosului eveniment WIMA International Rally Romania 2024, cea de-a 75-a ediție, desfășurată în premieră în țara noastră. Această paradă va aduce împreună peste 250 de femei motocicliste din 20 de țări - Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Islanda, Italia, Japonia, Liechtenstein, Lituania, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, România, Suedia, Elveția și Ucraina. Scopul principal al evenimentului este creșterea vizibilității motociclismului în rândul femeilor și promovarea turismului local”, a anunțat, luni, Asociația Femeilor Motocicliste din România, într-un comunicat de presă.

Potrivit asociației, International Rally România 2024 este un eveniment care pune în lumină bucuria pe care o produce practicarea motociclismului și frumusețea comunităților care se creează în jurul acestei pasiuni.

Prin participarea la această manifestare, femeile motocicliste, venite în România în număr impresionant, vor petrece câteva zile în cadrul cărora vor lua parte la activități atent pregătite de către organizatoare și comunitatea femeilor motocicliste din România, contribuind astfel la numărul turiștilor impresionați de frumusețile țării noastre, se mai menționează în comunicat.

“Suntem extrem de entuziasmate să avem șansa de a găzdui un eveniment unic pentru România: întâlnirea internațională WIMA, o asociație care promovează activ motociclismul feminin încă din anul 1950, ajungând în prezent în 40 de țări. Este o onoare și o provocare să întâmpinăm comunitatea internațională WIMA și să demonstrăm că România ocupă un loc important pe harta motociclismului feminin. Încurajăm toate femeile să descopere bucuria călătoriilor pe două roți, o pasiune care depășește granițele imaginarului, un catalizator al legăturilor între oameni și cel mai bun pretext pentru a călători în locuri noi și a cunoaște culturi diferite, așa cum va fi și România pentru majoritatea participantelor care vizitează pentru prima oară țara noastră”, a declarat Mihaela Hodivoianu, vicepreședinte WIMA International și președinta WIMA România - Asociația Femeilor Motocicliste.

Mihaela Hodivoianu a precizat, pentru Agerpres, că parada va ajunge, în data de 21 august, în jurul orei 11.45, în orașul Luduș, apoi va urma traseul Ranta (Bogata) - Cuci - Iernut - Cipău - Ogra - Sânpaul - Recea - Ungheni - Cerghizel - Cerghid - Transilvania Motor Ring, unde va ajunge în jurul orei 12.30. (Foto: zilesinopti.ro) (Agerpres)

Lasă un comentariu